Vedete

Gest neobişnuit pentru cel mai discret cuplu din showbiz. Gina Pistol şi Smiley, sărut pasional în văzul tuturor! Imaginea a făcut valuri pe net


Gest neobişnuit pentru cel mai discret cuplu din showbiz. Gina Pistol şi Smiley, sărut pasional în văzul tuturor! Imaginea a făcut valuri pe net

Gina Pistol şi Smiley

Din clipă-n clipă, Gina Pistol va deveni mamă, dăruindu-i lui Smiley o fetiţă, iar emoţiile în cuplu sunt la cote maxime. Acesta poate fi motivul pentru care cei doi au renunţat la discreţia ce îi caracterizează şi s-au lăsat surprinşi într-o ipostază rară: în timp ce se sărută cu foc.

Numărătoarea inversă până la momentul în care Gina Pistol va deveni mamă a început, naşterea fiind programată practic zilele acestea, la începutul lui martie. Frumoasa vedetă şi iubitul ei, Smiley, aflaţi la prima experienţă de acest fel, sunt vizibil emoţionaţi.

Cu puţin timp înainte de a-şi strânge fetiţa în braţe, celebrul cuplu s-a lăsat surprins într-o ipostază extrem de rară. Gina a publicat pe contul său de Instagram fotografia la care nimeni nu se aştepta, dar care, în timp record, a strâns peste 100 000 de likeuri şi a adus numeroase mesaje de la vedete din România. 

Gina şi Smiley au fost surprinşi în timp ce se sărutau pasional, într-un moment de tandreţe care de regulă rămâne mereu în intimitatea casei lor. 

Avem tot, am pregătit totul. Suntem înarmaţi până în dinţi. Am renovat o parte din camera fetiţei, urmează să mai luăm mai multe cât de curând. Dar avem pătuţ, cărucioare, scaun de maşină… E sindromul ăla al mamelor care pregătesc cuibul pentru venirea copilului. E aproape gata totul, suntem pe ultima sută de metri”, mărturisea Smiley în urmă cu ceva vreme la emisiunea ”Vorbeşte lumea”. 

Foto: Instagram

 

 

Comentarii

Modifică Setările