Royals

Gestul cu care Harry a încălcat protocolul regal. William şi Kate au făcut acelaşi lucru la un eveniment sportiv

Gestul cu care Harry a încălcat protocolul regal. William şi Kate au făcut acelaşi lucru la un eveniment sportiv camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

TORONTO, ON - SEPTEMBER 25: Prince Harry (L) and Meghan Markle (R) attend a Wheelchair Tennis match during the Invictus Games 2017 at Nathan Philips Square on September 25, 2017 in Toronto, Canada. (Photo by Vaughn Ridley/Getty Images for the Invictus Games Foundation)

Prima apariţie oficială a Prinţului Harry cu Meghan Markle a stârnit valuri în mediul online.  Suprinşi împreună luni, la un meci de tenis din cadrul Invictus Games din Toronto, cei doi îndrăgostiţi s-au afişat fără inhibiţii, de mână şi cu zâmbetul pe buze.

Toţi s-au bucurat să-i vadă împreună şi fericiţi, însă gesturile tandre şi afecţiunea din public nu au fost văzute cu ochi buni de membrii Familiei Regale a Marii Britanii. Harry a încălcat protocolul regal - a ţinut-o de mână pe Meghan, a sărutat-o pe cap şi chiar i-a spus ceva la ureche, ceea ce nu se cade pentru un comportament de prinţ, indiferent dacă relaţia se va transformă într-o căsătorie în viitorul apropiat.

Spre deosebire de Prinţul William şi soţia sa Kate, care au fostă văzuţi foarte rar apropiaţi la evenimentele publice, rebelul Harry şi-a arătat dragostea faţă de actriţa Meghan Markle, în timpul meciunul de tenis la care au participat împreună.

Mulţi spun că aceeastă ieşire este un demers premergător căsătoriei, căci altfel Harry nu ar fi îndrăznit să o scoată în public pe iubita sa şi să încalce protocolul regal. Cei din Familia Regală a Marii Britanii îşi afişează foarte rar afecţiunea în public la evenimentele oficiale, în special când cuplul nu este căsătorit. În ultimul deceniu, William şi Kate au fost văzuţi ţinându-se de mână doar de câteva ori, să nu mai vorbim de gesturi tandre care sunt aproape inexistente şi asta nu că nu s-ar iubi.

Din respect pentru simpatizanţii monarhiei şi în acord cu protocolul regal, cei doi se abţin de la gesturi tandre în public deoarece sunt prezenţi la evenimentele oficiale în scop de muncă şi nu ca un cuplu. Cu alte ocazii, Kate şi William au fost surprinşi de mână, ori îmbrăţisându-se - în 2012 au fost fotografiaţi într-o serie  de astfel de ipostaze, sărbătorind succesul echipei la Jocurile Olimpice de la Londra. Şi ei, la momentul acela, au fost criticaţi pentru gesturile tandre din public, chiar dacă se aflau la un eveniment sportiv. Desigur, Harry are 33 de ani şi este al şaselea în linia de succesiune la tron, prin urmare se simte mai puţin restrâns de protocolul regal.

Foto: Getty Images, Hepta