News

Gestul incredibil al lui Jamie Oliver faţă de victimele incendiului devastator din Londra

Gestul incredibil al lui Jamie Oliver faţă  de victimele incendiului devastator din Londra

Anglia este greu încercată! După atacurile teroriste de acum câteva săptămâni, alte persoane îşi pierd viaţa într-un cumplit incendiu izbucnit la un turn cu 27 de etaje din Londra. Jamie Oliver a fost printre primele vedete care au dat o mână de ajutor victimelor şi familiilor care au rămas fără locuinţă. Jamie a oferit o mână de ajutor în cazul incendiului din Londra Un bloc de locuinţe de 27 de etaje, din estul oraşului, a ars ca o torţă timp de mai multe ore. În urma acestui eveniment nefericit, au rezultat peste 50 de oameni răniţi, şi cel puţin 6 persoane au decedat. Jamie Oliver s-a numărat printre cei care au răspuns apelului de urgenţă şi le-a oferit ajutor familiilor afectate de cumplitul incendiu.

Acesta le-a oferit victimelor mâncare şi adăpost în restaurantul din apropierea blocului incendiat. ”Oricare dintre cele 100 de familii afectate de acest teribil incendiu de la Grenfell Tower Notting Hill este mai mult decât binevenită să stea în restaurantul meu şi să primească mâncare şi apă din partea angajaţilor mei, suntem chiar după colţ”, a scris celebrul bucătar pe reţelele de socializare.

Jamie şi-a încheiat pledoaria cu gânduri bune îndreptate spre familiile celor decedaţi: ”Este gratis, doar mergeţi şi cereţi să vorbiţi cu managerul Julia. Gândurile noastre, iubirea şi rugăciunile sunt alături de familiile celor decedaţi. Multă iubire, Jamie”.

Modifică Setările