Vedete

Gestul incredibil făcut de Pique după ce presa a scris despre despărţirea lui de Shakira

Gestul incredibil făcut de Pique după ce presa a scris despre despărţirea lui de Shakira

În ultima vreme, presa internaţională a tot speculat o posibilă despărţire a cuplului Gerard Pique - Shakira, după mai bine de 7 ani de relaţie, ba mai mult, conform jurnaliştilor spanioli, Shakira şi-ar fi luat copiii şi s-ar fi mutat din casa în care stătea cu fotbalistul. În ultima vreme nu au mai apărut fotografii cu cei doi pe reţelele de socializare şi niciunul dintre ei nu a vrut să dezmintă sau să confirme zvonurile. În weekend, însă, fotbalistul de la Manchester United a făcut un gest incredibil care a demascat totul.

Pique a vrut să închidă gurile răutăcioşilor cu o imagine care i-a lăsat mască pe fanii săi. A postat pe Insta Stories o filmare din timpul repetiţiilor pentru noul concert al Shakirei care au avut-o ca protagonistă chiar pe cântăreaţă. Cu aceste imagini a lăsat să se înţeleagă că nu e vorba de o despărţire, ci mai degrabă că el este alături de iubita sa chiar şi şi atunci când cântă.

În scurtul filmuleţ de pe Instagram, starul în vârstă de 30 de ani s-a filmat făcând un semn cu degetul pe buze, mai exact linişte, deoarece se afla fix în studiourile de repetiţie cu Shakira şi formaţia sa pe fundal. Cântăreaţa şi fotbalistul sunt împreună de mai bine de 7 ani şi au împreună doi copii, pe băieţii Milan ( 4 ani) şi Sasha ( 2 ani).

Foto: Arhiva OK!, Instagram

Modifică Setările