Kate & William

Gestul tandru făcut de Prinţul William faţă de soţia lui, Kate, la cea mai recentă ieşire în public

Gestul tandru făcut de Prinţul William faţă de soţia lui, Kate, la cea mai recentă ieşire în public camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Ieri, Ducii de Cambridge au revizitat Chelsea Flower Show cu ocazia inaugurării, dar şi a vizitei din partea membrilor ai casei regale britanice. Evenimentul a oferit ocazia ca William să-şi demonstreze aprecierea faţă de Kate.

Kate şi-a prezentat cel mai recent proiect al său, care a presupus construirea unui colţ de natură, o grădină, în colaborare cu diverşi arhitecţi peisagişti. Ieri, regina Elisabeta, Prinţul Edward şi Contesa de Wessex, Prinţesa Beatrice, Prinţului William, dar şi alte rude de-ale lor, au vizitat Chelsea Flower Show, pentru a-şi arăta sprijinul vizavi de Kate.

Prinţul William în mod deosebit a părut tare mândru de soţia lui, pe care a urmărit-o cu atenţie, ba chiar a mângaiat-o la un moment dat, gest extrem de rar din partea lui, făcut în public. De altfel, o altă fotografie ni-l arată pe William ţinând o mână pe spatele soţiei sale, Kate, în cel mai duios şi respectuos mod. Ne bucurăm să vedem de ori câte ori avem ocazia acesturi gesturi tandre, care dovedesc afecţiunea ce şi-o poartă.

E de notorietate că Ducii de Cambridge trădează cu greu gesturi intime făcute în public. Dacă Meghan şi Harry apar mereu ţinându-se de mână şi făcându-şi declaraţii de dragoste, Kate şi William sunt mai rezervaţi când vine vorba de a-şi arăta sentimentele în public. Asta are de-a face şi cu faptul că Prinţul William este obligat să ducă o viaţă mult mai discretă, fiind urmaşul la tronul britanic.