Vedete

Gheorghe Ghiorghiu, detalii despre nunta pe care o pregăteşte: "Nu poţi fi singur toată viaţa"

Gheorghe Ghiorghiu, detalii despre nunta pe care o pregăteşte: "Nu poţi fi singur toată viaţa"

Gheorghe Gheorghiu renunţă la burlăcie la 67 de ani. Viitoarea mireasă, Gabriela Băncescu, care este cu 15 ani mai mică decât celebrul artist, locuieşte de ani buni la New York.

„Este braşoveancă de-a mea, o ştiu de când era mică. Ne-am reîntâlnit în 1991 la New York, am avut primul turneu şi ne-am salutat. Iar acum, pe 14 noiembrie, ne căsătorim. Naşi ne vor fi Maria Dragomiroiu şi soţul ei, Bebe. Nunta o vom face în America”, a spus artistul la Prima TV.

Gheorghiu a primit şi aprobarea fiicei sale: ”Fiica mea s-a bucurat, mi-a zis că trebuie să aibă şi de mine grijă cineva”. O să avem o petrecere frumoasă şi ne îmbrăcăm civilizat, nu o să mă îmbrac în pantaloni scurţi”, povestea, de curând, solistul.

Gheorghiu speră că va avea alături în ziua marelui eveniment şi mulţi colegi din ţară. Solistul care cântă cu atâta patos despre dragoste are însă şi un regret. Nu îl va avea alături pe tată său, despre care spune că îi lipseşte enorm şi care s-ar fi bucurat de decizia lui.

„Avem prieteni mulţi, sute. Eu cred în căsătorie, vine o vreme,  nu poţi fi singur toată viaţa. M-a luat şi pe mine prin surprindere, nici eu nu m-am aşteptat la asta. I-am dăruit inelul de logodnă. Sunt un băiat cumsecade”, a mai spus Gheorghiu la Prima TV.

 

Modifică Setările