News

Gianina Corondan lucrează cu copiii

De când nu mai figurează pe lista angajaţilor televiziunii publice, vedeta s-a reorientat către lucrul cu copiii, cărora le predă lecţii de teatru. Vezi de unde i-a venit această idee de afacere.

Primul astfel de contact cu cei mici l-a avut anul trecut, când a predat câteva cursuri de teatru la o şcoală. Şi, văzând că are succes la copii, s-a gândit să o transforme într-o afacere.

„Mi-am zis «De ce nu?» şi m-am dus, înţelegându-mă de minune cu piticii. Pentru că primeam din ce în ce mai multe solicitări, am zis «Hopa, de ce să nu îmi deschid eu un astfel de centru, exact aşa cum îmi doresc?». Aşa a luat fiinţă Gianinani Place... Nu e un spaţiu mare, dar e un început în care am pus mult suflet“, a povestit Gianina Corondan pentru „Ring“.

În paralel, Geanina vrea să-şi regleze conturile cu TVR-ul, împotriva căruia a intentat un porces pentru maniera în care a fost trecută pe lista de disponibilizaţi. Într-o primă fază, judecătoria a decis împotriva ei, dar Geanina este hotărâtă să facă recurs.

„Am făcut recurs. Restul n-am ce să zic, eu am drumul meu. Mă aflu pe lista de disponibilizaţi nu pentru că nu am trecut testele, ci pentru că nu m-am prezentat la selecţie în cunoştinţă de cauză. Regulamentul spunea că cei care nu se vor prezenta vor fi incluşi în mod automat pe lista celor disponibilizaţi. Nicăieri în Europa selectarea de personal nu s-a făcut de o manieră aşa de primitivă ca abordare şi credibilitate. Concursul nu a filtrat nici pe departe creativitatea, talentul, priceperea şi capacitatea de comunicare cu publicul, esenţiale pentru un profesionist de televiziune“, a mai spus fosta prezentatoare.


Foto: pagina personală

Modifică Setările