News

Gianluca Vacchi s-a simţit senzaţional la Neversea! Uite ce a spus despre România! VIDEO

Gianluca Vacchi s-a simţit senzaţional la Neversea! Uite ce a spus despre România! VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Excentricul milionar a mixat la festivalul Neversea. Cum s-a simţit printre români?

Nu este singura dată când Gianluca Vacchi a ajuns în România, dar show-ul de pe scena principală de la Neversea, cel mai mare festival de muzică de la malul mării din Europa, a fost o experienţă notabilă. Milionarul italian a făcut senzaţie în ultima noapte de festival în faţa a 60.000 de spectatori, demonstrând că vârsta şi fericirea sunt doar stări de spirit.

Unul dintre cei mai populari influenceri de pe reţelele de socializare, cu peste 12 milioane de următori, Vacchi le-a transmis fanilor săi şi un mesaj: “Credeţi în visele voastre. Şi să aveţi curajul să încercaţi, să faceţi!”.

Întrebat de cei de la Kiss FM cum s-a simţit alături de fanii din România, Gianluca Vacchi a spus că: "Mă simt bine. Întodeauna am întâlnit aici oameni cu care m-am distrat, de care m-am despărţit cu greu şi care am împărţit zâmbete. Deci mă simt ca acasă aici."

În cadrul aceluiaşi interviu, DJ-ul italian a povestit că e pasionat de muzică din copilărie, dar că şi-a trăit visul în muzică abia după 40 de ani.

Reîntors acasă, Gianluca Vacchi spune, într-o postare a sa, că Neversea a fost unul dintre festivalurile uimitoare la care a participat în ultimul timp.

 

Pe 5 august, Gianluca Vacchi va sărbători 52 de ani. Este un om de afaceri extrem de bogat, moştenitor al unui imperiu mondial al unei multinaţionale de ambalaje, iar averea lui este estimată la 450 de milioane de dolari.

La 45 de ani şi-a pus pe “HOLD” viaţa profesională şi a trecut la nivelul următor: a început să fie preocupat de lucrurile care-l fac curios. Mişcările de dans i-au adus 13 milioane de oameni care-i urmăresc viaţă fabuloasă. Aşa a ajuns J Balvin la el (despre care spune că-i este "prieten, un mare artist şi un suflet mare"), iar de aici la colaborarea cu nume mari din genul latino a fost un pas; a lucrat cu Yandel, Luis Fonsi sau Sebastian Yatra (deţinător a două premii Heat Latin Music Awards.