Vedete

Gianni Morandi a petrecut Paştele în spital: "Am arsuri grave pe mâini şi picioare, sunt pe sedative!" Ce s-a întâmplat cu legendarul artist italian?

Gianni Morandi a petrecut Paştele în spital: "Am arsuri grave pe mâini şi picioare, sunt pe sedative!" Ce s-a întâmplat cu legendarul artist italian?

Artistul în vârstă de 76 de ani se află de trei săptămâni în Spitalul Bufalini din Cesena şi dezvăluie pentru prima dată gravitatea rănilor de care suferă

Gianni Morandi este în continuare spitalizat în urma accidentului domestic petrecut în grădina casei sale din Bologna, pe 12 martie. După o primă spitalizare la Bologna şi transferul la Cesena, medicii l-au liniştit cu privire la starea sa de sănătate. Totuşi, din cauza arsurilor grave suferite de artist, acesta a fost nevoit să petreacă Paştele în spital. Gianni Morandi are arsuri pe mâini, picioare şi chiar o ureche. "Durerea este atât de mare, încât atunci când îmi schimbă bandajele, mă sedează ca să mă adoarmă", a mărturisit artistul italian. "Îmi dau seama cât am fost de norocos. totul s-a petrecut în grădina casei mele unde făcusem focul, am căzut în mijlocul tăciunilor încinşi, cu flăcările în jurul meu, a fost teribil", a povestit el. "M-am agăţat de o ramură arzătoare cu mâinile pentru a sări afară. E un lucru bun că mi-am salvat faţa de arsuri. Cred că există cineva acolo sus care m-a privit şi m-a apărat, sunt convins", a mai spus el. 

Gianni Morandi a petrecut Paştele în spital

"Mâna stângă, cea care face acordurile, se mişcă destul de bine, aş spune că este aproape recuperată. Mâna dreaptă este destul de slabă acum, va trebui să fac multă fizioterapie, va dura ceva timp. Trebuie să-i redăm vitalitatea", a declarat el pentru presa italiană. "Dar durerea arsurilor este încă foarte puternică şi fără ajutorul sedativelor nu pot rezista. Probabil voi rămâne internat încă zece zile." Cântăreţul are patru copii şi se află la a doua căsnicie, cu Anna Dan (foto jos), cu care s-a căsătorit în 2004. "Am o soţie fantastică, sunt un om foarte norocos şi sunt conştient că viaţa mi-a dăruit multe bucurii. Uneori chiar cred că sunt prea multe", glumeşte Gianni.

Gianni Morandi a petrecut Paştele în spital

"Pe soţia mea am cunoscut-o în pragul vârstei de 50 de ani şi a fost o întâlnire minunată", îşi amintea el în 2016. "Mai devreme sau mai târziu cineva va plăti pentru o astfel de fericire. Mai devreme sau mai târziu cred că va veni un moment brusc pentru plătitul facturii", mai spunea el atunci. Citind acum declaraţiile lui, sună cutremurător. Cu accidentul suferit, pare că factura chiar a venit... "Uneori cred că viaţa mi-a dat prea multe lucruri, îmi dau seama că am primit prea multe, aşa că nu am motive să mă plâng cu adevărat. Am copii buni, pe care îi iubesc şi cu care am o relaţie excelentă, am nepoţi, prieteni şi o slujbă care, după mai bine de 54 de ani de discografie, reuşeşte încă să-mi ofere mari satisfacţii. Cu siguranţă nu sunt un sfânt, dar chiar şi în momentele mai puţin fericite din cariera mea am găsit întotdeauna puterea de a transforma lucrurile în oportunităţi pozitive, educaţionale, formative."

Foto: Facebook

Comentarii

Modifică Setările