Vedete

Gigi Hadid a născut! Prima imagine cu fetiţa sa şi a artistului Zayn Malik

Gigi Hadid a născut! Prima imagine cu fetiţa sa şi a artistului Zayn Malik camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Bucurie mare! Fotomodelul Gigi Hadid a adus pe lume primul său copil şi al artistului Zayn Malik. După o aşteptare de nouă luni, iată că acum aceasta şi-a dus copilul la piept. Nu a arătat ocazia şi a arătat primele imagini cu micuţa!

În weekend a avut loc marele eveniment, dar abia acum au făcut totul public! Fotomodelul în vârstă de 25 de ani a născut primul său copil. Şi ea şi proaspătul tătic, artistul Zayn Malik, sunt în al nouălea cer. 

Cei doi au fost destul de discreţi pe perioada sarcinii, foarte rar au vorbit despre marea bucurie din viaţa lor, doar în ultimul trimestru Gigi Hadid a dat publicităţii imagini cu burtica ei de gravidă. Se vede că abia aştepta marele moment. 

Pe reţelele de socializare, fotomodelul a dezvăluit că a devenit mamă. A făcut primele declaraţii şi a postat şi o imagine cu noul membru al familiei: "Fetiţa noastră a venit pe lume weekendul acesta şi deja ne-a schimbat lumea. Sunt îndrăgostită".

Cântăreţul Zayn Malik nu s-a abţinut şi şi-a exprimat şi el fericirea în mediul online: "Fetiţa noastră sănătoasă şi frumoasă este aici. Ar fi imposibil să pun în vorbe ceea ce trăiesc acum. Dragostea pe care o simt pentru acest omuleţ depăşeşte puterea mea de înţelegere. Sunt recunoscător să o cunosc, mândru că e a mea şi, de asemenea, recunoscător pentru viaţa pe care o vom avea împreună."

Foto: Instagram, Twitter, Profimedia, Facebook

Modifică Setările