News

Gigi Hadid şi Zayn Malik s-au despărţit după doi ani de relaţie

Gigi Hadid şi Zayn Malik s-au despărţit după doi ani de relaţie

NEW YORK, NY - MAY 02: Gigi Hadid (L) and Zayn Malik attend the "Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology" Costume Institute Gala at Metropolitan Museum of Art on May 2, 2016 in New York City. (Photo by Larry Busacca/Getty Images)

Formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din noua generaţie şi se potriveau de minune. Ea este un model celebru, unul dintre îngeraşii Victoria’s Secret, iar el un cântăreţ de mare succes, cu o mulţime de piese în topurile muzicale. Deşi păreau fericiţi şi nu dădeau semne de răcire a relaţiei, Gigi Hadid şi Zayn Malik s-au despărţit după doi ani de relaţie.

Au apărut de nenumărate ori împreună pe covorul roşu de la eveniment, au realizat şedinţe foto hot pentru reviste celebre, ba chiar îşi declarau iubirea pe reţelele de socializare. Acum, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Gigi (22) şi Zayn (25) au confirmat separarea prin intermediul reţelelor de socializare. Artistul le-a spus fanilor săi de pe Twitter că îi poartă un mare respect fostei sale iubite: "Gigi şi cu mine am avut o relaţie incredibilă, cu multă iubire, o relaţie distractivă şi îi port un mare respect lui Gigi ca femeie şi ca prieten. Are un suflet incredibil de bun. Le sunt recunoscător tuturor fanilor pentru că respectă această decizie dificilă şi viaţa noastră privată în aceste momente. Am fi vrut să vă dăm noi ştirea asta primii. Vă iubim pe toţi."

De asemenea, Gigi a scris şi ea un mesaj pe Twitter în legătură cu despărţirea de partenerul său de viaţă: "Declaraţiile despre despărţiri par adesea impersonale pentru că nu există un mod bun în care poţi explica în cuvinte ceea ce doi oameni au experimentat de-a lungul a câţiva ani, nu doar în relaţie, ci în viaţă în general. Sunt recunoscătoare pentru dragostea, timpul şi lecţiile de viaţă pe care Zayn mi le-a dat. Îi doresc tot ce este mai bun şi voi continua să-l susţin ca pe un prieten pentru care am un imens respect şi sentimente. Cât despre viitor, fie ce-o fi!"

Cei doi au pozat şi în ipostaze intime

Cei doi nu au menţionat motivele despărţirii, dar, potrivit The Sun, programul încărcat şi distanţa ar fi fost de vină pentru această ruptură în cuplu. O sursă a declarat: "Nu mai formează un cuplu, dar rămân apropiaţi şi se susţin unul pe celălalt." Zayn şi Gigi şi-au început relaţia în noiembrie 2015, după ce cântăreţul a curatat-o pe frumoasa blondă la petrecerea de după un show marca  Victoria's Secret, în New York.

Foto: Arhiva OK!

Modifică Setările