News

Gimnastele au strălucit pe covorul roşu de la OK! Golden Night FOTO

Gimnastele au strălucit pe covorul roşu de la OK! Golden Night FOTO camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Le ştii mai mult evoluând în costumele lor de competiţie la diversele concursuri sportive. Iată-le complet transformate la seara de gală a revistei OK!.

Ne-am obişnuit să le urmărim activitatea competiţională şi să le vedem, mai curând, în echipamentul sportiv, decât în haine "civile". Însă, pentru OK! Golden Night, evenimentul anual select al revistei OK!, organizat anul acesta cu mare fast la Face Club, sportivele s-au întrecut pe ele însele. Andreea Răducan, Monica Roşu, Silvia Stroescu şi Larisa Iordache au fost ravisante în ţinutele lor de seară. 

Dacă Monica Roşu, dublă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Atena (2004), a optat pentru clasica little black dress, Andreea Răducan, Silvia Stroescu şi Larisa Iordache au ales rochii aurii - potrivite pentru nişte fete de aur ca ele.

Outfiturile purtate de Andreea Răducan şi Larisa Iordache au fost semnate Rosa Clara - la fel ca rochia purtată de Irina Mosor, de la Federaţia Română de Gimnastică, care le-a însoţit la eveniment.

Silvia Stroescu a fost ceva mai îndrăzneaţă şi a îmbrăcat o salopetă din material strălucitor, care i-a pus în evidenţă formele perfecte.

Fetele au fost însoţite pe covorul roşu de un alt sportiv, gimnastul Andrei Muntean.

Vezi mai multe fotografii în galeria foto.