News

Gina Pistol a apărut în costum de baie. Viitoarea mămică e în al doilea trimestru de sarcină şi radiază de fericire

Gina Pistol a apărut în costum de baie. Viitoarea mămică e în al doilea trimestru de sarcină şi radiază de fericire camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Ce mămică fericită! Gina Pistol îşi trăieşte bucuria public, nu se mai fereşte nici de ochii fanilor, nici de ochii curioşilor. Ea şi Smiley vor avea o fetiţă, este însărcinată în al doilea trimestru. Se află împreună în vacanţă, acolo a apărut în costum de baie. 

Smiley şi Gina Pistol au plecat într-o vacanţă binemeritată mai departe de România, în Grecia. Acolo se relaxează alături de Speak şi Ştefania, bunii lor prieteni. Petrec clipe minunate, descoperă o cultură nouă, oameni noi, experienţe noi. Se aflau chiar acolo când, prin intermediul unui video, cei doi au anunţat că vor deveni părinţi. Smiley a spus: "A început joaca! Suntem fericiţi, ne simţim şi mici, şi mari, râdem, dar şi plângem de emoţii, începem să ne conturăm un Acasă al nostru. Împărţim cu voi, prin acest video, bucuria noastră care e cu fiecare zi mai mare la figurat, dar şi la propriu. Mulţumim de răbdare, de susţinere şi de mesaje."

 

Iată că acum îşi trăiesc fericirea şi public. Gina Pistol şi Smiley au făcut pe reţelele de socializare mai multe clipuri în care au ţinut neapărat să le mulţumească tuturor pentru mesaje. Gina Pistol a avut de transmis ceva foarte important: "Noi, femeile, o să purtăm o discuţie, ca de la femeie la femeie, am înţeles că sunt multe dintre voi care trec prin asta, prin ce am trecut eu", a zis ea. 

Totodată, în imagini se poate observa cât de bine arată Gina Pistol. Pare că radiază de fericire, are zâmbetul până la urechi, dar e şi sensibilă, se emoţionează rapid. S-a putut vedea că în vacanţă poartă costum de baie, unul negru. Are un trup perfect de graviduţă. 

Priviţi imaginile în galeria foto!

Gina Pistol ştia că nu poate rămâne însărcinată pe cale naturală

“Noi acum înseamnă TREI! În urmă unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am ştiut că totul este bine. În sfârşit, a venit momentul să aflaţi de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani şi cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susţinere şi multă emoţie în viaţă noastră şi în acest oracol video pe care îl împărţim cu voi, cu toată recunoştinţă pentru susţinerea şi mesajele pe care le-am primit până acum’’, spune Gina Pistol.

Vedeta credea că o să aibă un băieţel, nu o fetiţă

Vedeta Antenei 1 recunoaşte că se aştepta să fie băieţel şi se pregătise pentru asta, aşa că surpriza a fost cu atât mai mare când a aflat că vor avea o fetiţă. ”O să fiu genul de mamă care o să facă drumeţii în aer liber. O să mă joc cu ea, o să ascultăm muzică. O să fiu prietena ei. Vreau să fie şi bunicii prezenţi în viaţa copilului. Nu vreau să fiu genul de mamă care să zică «e al meu»”.

Foto: Facebook, Instagram

Modifică Setările