News

Gina Pistol are probleme de sănătate. Cu ce se confruntă proaspăta mămică

Gina Pistol are probleme de sănătate. Cu ce se confruntă proaspăta mămică camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Gina Pistol a făcut câteva Stories pentru fanii săi, pe contul său de socializare. Proaspăta mămică a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă.

Partenera de viaţă a lui Smiley este foarte tristă căci are o urticarie de care nu reuşeşte să scape şi, dacă asta nu era destul, se mai confruntă şi cu un herpes destul de urât. Prezentatoarea îşi roagă fanii să îi dea idei şi chiar îi aşteaptă cu poveştile proprii. Ea crede că de vină ar fi totuşi stresul. Iată ce a mărturisit: „După ce că am început să fac urticarie din cauza stresului… Eu aşa cred. Nu ştiu, am o programare pe 9 (n.r.: decembrie) la un imunolog. Deci după ce am făcut urticarie, mai nou, mi-a ieşit şi herpes. Le-am bifat aproape pe toate. Dacă mai este cineva pe aici care se confruntă cu problema asta, cu urticaria, lasă-mi mesaj şi spune-mi care este cauza la tine şi ce soluţie ai găsit. Eu nu înţeleg de ce. Pur şi simplu. Ori mă mănâncă palmele, ori tălpile, ori îmi apar pe corp. Apar şi dispar”, a povestit Gina Pistol pe Instagram.

Vedeta a năcut-o pe fiica sa, Josephine, pe 9 martie. Internauţii încă nu au văzut chipul micuţei, întrucât Gina şi Smiley au convenit să păstreze misterul şi să nu o obişnuiască de mică cu lumea virtuală.

Gina mai avea o nemulţumire în mărturia făcută pe Stories. Faptul că aproape niciodată nu găseşte un loc de parcare în oraş. Iar asta da, chiar este o mare sursă de stres pentru mulţi.

Foto: Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările