Vedete

Gina Pistol, declaraţii ciudate după ce s-a spus că face nunta cu Smiley: „Aş fi o mamă bună, i-am crecut pe foştii mei“

Gina Pistol, declaraţii ciudate după ce s-a spus că face nunta cu Smiley: „Aş fi o mamă bună, i-am crecut pe foştii mei“

Săptămâna trecută, Smiley a organizat o petrecere într-un club din Capitală pentru a aniversa 11 ani de când a pus bazele casei de producţie HaHaHa, iar de la eveniment nu au lipsit cele mai cunoscute personalităţi din ţara noastră.

Aşa cum era de aşteptat, la petrecere şi-a făcut apariţia şi Gina Pistol, despre care se spune de mai mulţi ani că este iubita lui Smiley, informaţie care nu a fost confirmată însă de niciuna dintre cele două vedete.

La party-ul HaHaHa Production, Smiley şi Gina Pistol au acceptat pentru prima dată să se fotografieze împreună în public, iar imaginea a făcut rapid înconjurul internetului. Mai mult decât atât, Gina Pistol a vorbit din nou despre nuntă, însă a spus şi că şi-ar dori să fie mamă.

„Nu am fost niciodată genul de fetiţă care se visează mireasă de mică. Dacă este să se întâmple, nu fug. Nu este o prioritate pentru mine. Aş fi o mamă foarte bună. Eu l-am crescut pe fratele meu, fiind mai mic decât mine cu 5 ani. I-am crecut şi pe foştii mei. Am fost foarte grijulie. Acum sunt femeie. Contează foarte mult bărbatul de lângă mine“, a spus Gina Pistol la Antena Stars.