News

Gina Pistol, înlocuită la Chefi la cuţite de o altă vedetă. Cine e aleasa

Gina Pistol, înlocuită la Chefi la cuţite de o altă vedetă. Cine e aleasa

Gina Pistol a fost înlocuită la Chefi la cuţite de soţia unui celebru prezentator.

Blonda i-a predat ştafeta Irinei Fodor, soţia lui Răzvan Fodor, care le va fi alături chefilor şi concurenţilor pe tot parcursul sezonului 9.

”Pentru mine a fost o mare bucurie să fiu cooptată la acest proiect, dar şi o mare surpriză. Am avut emoţii mari în prima zi de filmare, atât de mari încât am făcut febră musculară la picioare de la cât am tremurat! Însă Gina mi-a făcut o prezentare foarte frumoasă şi emoţionantă, iar chefii, concurenţii lor şi echipa de producţie m-au primit cu braţele deschise. O să vedeţi în ediţia din seara asta, a plouat cu pupături şi îmbrăţişări. Tot Gina a avut grija să îmi facă un scurt “training” înainte de a prelua proiectul şi m-a pregătit pentru ce avea să urmeze. În altă ordine de idei, recunosc, aşteptam cu mare nerăbdare să îi văd faţa lui Sorin când îşi dă seama că a scăpat de Fodor, dar a dat peste nevasta lui!

Nu a fost deloc uşor să preiau un proiect de la jumătate, pentru că a trebuit să prind firul poveştii pentru fiecare concurent din mers, să fiu pe fază la glumele “interne” ale chefilor, şi să am atenţie sporită la regulile probelor, aşa că sper ca publicul să îmi ierte micile stângăcii de început de drum”, a spus Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la cuţite.

 

Modifică Setările