Vedete

Gina Pistol şi-a etalat sarcina în rochiţe mulate. Cât de bine arată viitoarea mămică

Gina Pistol şi-a etalat sarcina în rochiţe mulate. Cât de bine arată viitoarea mămică camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

În doar câteva luni va deveni mamă pentru prima oară! Până atunci putem să o admirăm pe Gina Pistol însărcinată, purtând iată şi rochii mulate! Nu îşi mai ascunde burtica şi pozează cu sarcina la vedere! Ce frumoasă este!

Primele patru luni de sarcină, Gina Pistol şi Smiley au încercat să ascundă marea bucurie din vieţile lor. Nici măcar familia lor nu a ştiut că un copil este pe drum, cei doi au vrut să fie siguri că bebeluşul este bine. Iată că şi mămica este bine şi sarcina decurge perfect, aşa că nu mai au niciun motiv să o ascundă. Ba chiar Gina Pistol se laudă cu burtica sa. 

Vedeta a publicat pe reţelele de socializare câteva imagini cu burtica la vedere, în rochii mulate. Este o premieră, căci până acum o admiram doar în imaginile surprinse de paparazzi. Fotografiile au şi un scop, Gina îşi invită fanii să arunce un ochi asupra rochiilor pe care le poartă, vedeta promovând un site online de haine.

Nu ştim exact câte kilograme a acumulat Gina Pistol în sarcină, însă din pozele cu pricina am zis că nu prea multe, arată perfect!

La ce a fost nevoită Gina Pistol să renunţe pe perioada sarcinii

Gina Pistol este însărcinată pentru prima oară la 39 de ani şi recunoaşte că pentru această postură a trebuit să renunţe la foarte multe lucruri. Pentru moment, vedeta Antenei 1 a abandonat treburile casnice „Ele fac curăţenie, dragele de ele. Ştiu. Şi eu fac la fel. E cel mai fain când rămâi singur acasă să faci curăţenie. Doar că eu acum, din păcate, nu mai pot să fac curăţenie. Îmi este dor de aspirator, recunosc. Dar eu când aspir, păi aspir nene în toate colţurile casei. Exteriorul casei, pe coş, interior, exterior, eu chiar aspir, dar acum nu mai am voie”, a mărturisit Gina Pistol pe o reţea de socializare.

Gina Pistol aşteaptă o fetiţă

Gina Pistol şi Smiley au recunoscut, în sfârşit, că urmează să devină părinţi. Prezentatoarea de la Antena1 admite că nu s-a putut bucura pe deplin de această minune din viaţa ei, pentru că în urmă cu câţiva ani i se spusese că are puţine şanse să rămână însărcinată pe cale naturală, dar iată că destinul a decis altceva. Gina aşteaptă o fetiţă şi i-ar plăcea ca aceasta să poarte numele Maria.

“Noi acum înseamnă TREI! În urmă unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am ştiut că totul este bine. În sfârşit, a venit momentul să aflaţi de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani şi cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susţinere şi multă emoţie în viaţă noastră şi în acest oracol video pe care îl împărţim cu voi, cu toată recunoştinţă pentru susţinerea şi mesajele pe care le-am primit până acum’’, spune Gina Pistol.

Foto: Facebook, Instagram

Modifică Setările