News

Gina Pistol şi fetiţa au ajuns acasă. Cum arată prezentatoarea după ce a născut

Gina Pistol şi fetiţa au ajuns acasă. Cum arată prezentatoarea după ce a născut camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Gina Pistol e MAMĂ! După o aşteptare de nouă luni, Gina Pistol a născut, iar acum e deja acasă cu fetiţa sa. Cum au fost primele momente în familie şi cum arată prezentatoarea după naştere?

Pe 9 martie a venit pe lume fiica Ginei Pistol şi a lui Smiley. Prezentatoarea a născut o fetiţă perfect sănătoasă la o clinică din Bucureşti: "Fetiţa nostră este sănătosă, are 3,230 kg şi 51 cm lungime, iar medicul nostru, spune că este perfectă.", a declarat atunci cântăreţul. 

Iată că fericiţii părinţi au ajuns acum acasă. S-au filmat împreună şi Gina Pistol se pare că arată mai bine ca niciodată: "Hello. Salutare, tuturor. Vă pupăm cu drag. Aflaţi despre noi că suntem bine, în special Gina. Fetiţa noastră este foarte bine, am trecut cu bine peste prima noapte acasă. Am ajuns cu bine acasă, le mulţumim tutoror celor care ne-au trimis mesaje, urări, sfaturi şi energie pozitivă.

Cea mai frumoasă surpriză şi cel mai frumos cadou a fost din partea fiicei noastre, care este sănătoasă şi este minunată. Abia aşteptăm să se facă mare, să-i povestim cât de multe mesaje a primit şi cât de mult s-au bucurat oamenii pentru naşterea ei", au transmis ei în mediul online. 

 

Se pare că fetiţa lui Smiley şi a Ginei Pistol au avut parte şi de prima plimbare. Prezentatoarea şi-a scos micuţa la aer în cărucior, iar pe Instgram a scris: "...ai adus soarele cu tine.Pentru noi e rasarit".

 

Foto: Facebook, Instagram

Modifică Setările