Vedete

Gina Pistol şi Smiley se pregătesc să devină părinţi? „Simt că îşi doreşte să facă un copil“

Gina Pistol şi Smiley se pregătesc să devină părinţi? „Simt că îşi doreşte să facă un copil“

Au o relaţie pe care încearcă să o ţină departe de ochii lumii, fiind în continuare multe persoane care afirmă că ei nu formează un cuplu, însă Gina Pistol şi Smiley par a avea planuri mari.

Potrivit lui Andrei Ştefănescu, colegul Ginei Pistol de la Asia Express, prezentatoarea de la Antena 1 şi Smiley se pregătesc să facă un pas important pentru ei: să devină părinţi.

„Ea este o fată care este îndrăgostită, se simte pe ea şi este un moment foarte important în viaţa ei, simt că îşi doreşte să facă un copil. Noi aveam acces la telefoane. Îţi dai seama după cum priveşte telefonul, era mai mult cu partenerul, decât cu noi. Asta înseamnă foarte mult, pentru că sunt persoane care, nefiind căsătorite, sunt atente cu persoanele alea. Când îi scrii în permanenţă, asta înseamnă că din sufletul tău pleacă foarte multă dragoste. Am văzut-o vorbind despre copil, îşi doreşte să facă copil, a venit şi vremea ei. Acum am văzut-o vorbind despre nuntă, ceea ce înseamnă că e o femeie iubită, o femeie matură, care nu se mai aruncă imediat. Eu cred că este ceva foarte serios între ei, dar eu cred că nunta bate la uşă… Copilul nu poţi să ţi-l plănuieşti, e mai greu cu el…nunta e aşa“, a spus Andrei Ştefănescu la Antena Stars.

Modifică Setările