News

Gisele Bunchen, cele mai frumoase apariţii!

de admin

La sfârşitul anilor 1990 era unul dintre primele manechine de origine braziliană care reuşeau să aibă succes la nivel internaţional. Din anul 2000 şi până în 2007, Gisele face parte din echipa îngerilor Victoria Secret şi ajunge cel mai bine plătit fotomodel din lume, titlul pe care şi-l menţine până în 2014.

Pe lângă cariera de fotomodel, Gisele şi-a încercat norocul şi-ntr-o carieră în cinematografie, apărând în pelicule precum: Taxi (2004) şi The Devil Wears Prada (2006).

Pe plan sentimental, Gisele Bundchen a avut o relaţie amoroasă cu actorul Leonardo DiCaprio timp de cinci ani (din 2000 şi până în 2005), iar patru ani mai târziu s-a căsătorit cu fotbalistul american Tom Brady (2009).

La începutul lunii aprilie, Gisele Bunchen şi-a anunţat retragerea din cariera sa de modelling. În acest context, ne-am gândit să facem o retrospectivă a celor mai bune apariţii ale sale pe covorul roşu.

Iată, aşadar, cele mai frumoase apariţii Gisele Bundchen!

Începem cu apariţia spectaculoasă pe care Gisele a avut-o în 2011, la gala 'Alexander McQueen: Savage Beauty', organizată la Muzeul Metropolitan din New York. Cu siguranţă, a fost una dintre cele mai impresionante rochii pe care le-a purtat purtat fotomodelul pe covorul roşu.

Continuăm cu rochia super sexy pe care Gisele Bundchen a purtat-o la acelaşi eveniment, doi ani mai târziu. Mai précis, este vorba de Gala 'PUNK: Chaos to Couture', organizată în mai 2013 la Muzeul Metropolitan din New York. Pe atunci, rochia cu decupaje îndrăzneţe i-a asigurat fotomodelului locul binemeritat în topul celor mai bine îmbrăcate vedete, prezente la acel eveniment.

O altă apariţie spectaculoasă de-a lui Gisele a fost la premiile acordate în 2013 de revista WSJ pentru ”Inovatorul anului”, când Gisele a optat pentru o rochie scurtă, mulată, şi cu un decolteu impresionant care i-a venit de minune fotomodelului.

O altă alegere inspirată de-a fotomodelului s-a dovedit a fi rochia neagră, din dantelă, pe care a purtat-o la 'Charles James: Beyond Fashion' Costume Institute Gala, din 2014, organizată la Muzeul Metropolitan din New York. Băgăm de seamă că Gisele este un fan înfocat al acestui eveniment, aşa că nu e de mirare că ţinutele sale sunt de la an la an mai reuşite. Cu un decolteu adânc şi cu silueta sa perfectă, Gisele a captat încă odată privirile tuturora din jur.

O ultimă apariţie frumoasă de-a lui Gisele menţionată în acest top datează tot din 2014, de când fotomodelul a participat la Rainforest Alliance Gala, organizată la Muzeul de Istorie din New York. Pe atunci, Gisele a optat pentru o rochie într-o nuanţă deosebită, care avea o crăpătură discretă în faţă.

Modifică Setările