Vedete

Giulia Anghelescu a ajuns din nou la medicul estetician. Vedeta şi-a mărit bustul

Giulia Anghelescu a ajuns din nou la medicul estetician. Vedeta şi-a mărit bustul camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Giulia Anghelescu a ajuns la medicul estetician. Se pare că vedeta a decis să facă o nouă operaţie estetică. 

Recent, vedeta s-a pozat pe patul de spital, alături de medicul său. Giulia Anghelescu pozat cu zâmbetul până la urechi şi îşi anunţa fanii că a trecut printr-o intervenţie chirurgicală. 

 „The best doctor and the happiest patient! (cel mai bun medic şi cel mai fericit pacient). Foarte mulţi dintre voi m-aţi întrebat dacă am păţit ceva şi de ce sunt în spital. Răspunsul îl veţi afla luni în noul meu vlog! Tot ce pot să spun este că sunt foarte fericită şi extrem de recunoscătoare”, a scris ea pe Instagram. 

Se poate observa în fotografie că vedeta are în jurul bustului un bandaj, semn că a suferit o operaţie la nivelul sânilor. 

Transformarea Giuliei Anghelescu

A debutat la TV în urmă cu peste 15 ani. Era o adolescentă talentată, cu o voce superbă. Anii au trecut, iar ea a decis că trebuie să schimbe ceva. Aşa a decis Giulia să apeleze la ajutorul medicului estetician. A început cu câteva intervenţii estetice. În 2017 şi-a făcut curaj şi s-a operat la nas.

De ani de zile îşi dorea să facă acest pas, însă a tot amânat. După intervenţie, vedeta a fost extrem de mulţumită de rezultat. Acum, are forma nasului pe care şi-a dorit-o dintotdeauna.

Modifică Setările