Lifestyle

Giulia Anghelescu a apelat la botox pentru a alunga urmele oboselii

Giulia Anghelescu a apelat la botox pentru a alunga urmele oboselii camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

A încheiat 2018 pe scenă, iar acum şi-a oferit un look împrospătat. Uite ce presupune intervenţia estetică la care a apelat.

După un sfârşit de an foarte aglomerat, care a culminat cu şase concerte susţinute la munte în noaptea de Revelion, Giulia Anghelescu şi-a şters urmele oboselii de pe chip cu ajutorul medicului estetician Iancu Morad.

“Vin după o perioadă foarte încărcată. Am avut 6 concerte în noaptea de Revelion, nu dorm suficient de luni de zile şi oboseala şi-a făcut simţită prezenţa. M-am hotărât să încep anul cu un mic refresh cosmetic la medicul estetician Iancu Morad, care mă ajută de mulţi ani să arăt mai bine şi să am tenul proaspăt. Fac mici injecţii cu Botox pentru a-mi corecta micile riduri de expresie. ”, declară Giulia Anghelescu.

După consult, medicul estetician Iancu Morad a decis că Giulia are nevoie de o intervenţie minoră cu injectare de botox şi acid hialuronic în sprâncene pentru oferi luminozitate privirii, iar tenul să pară mai odihnit.   

Giulia nu are riduri pronunţate, aşa că am decis să ridicăm uşor sprâncenele. O sprânceană căzută dă un aspect obosit feţei. Corecţia se face simplu, prin injectare de botox şi acid hialuronic pentru a adăuga un plus de volum. Intervenţia durează doar câteva minute, iar rezultatele se menţin până la 6 luni. Astfel, chiar dacă nu ai avut parte de 9 ore de somn pe noapte în ultima perioadă, faţa va arăta odinită şi nu va prezenta semne de îmbătrânire”, explică medicul estetician Iancu Morad.

Pentru Giulia Anghelescu aceasta a fost prima intervenţie de corectare a micilor imperfecţiuni la nivelul sprâncenelor.

“După vârsta de 30 de ani apar, inevitabil, micile probleme. Fiica mea mi-a spus că mi-au cam căzut sprâncenele, iar acum şi domnul doctor sesizează aceeaşi problemă. Există un avantaj foarte mare atunci când apelez la Iancu Morad. El face totul natural aşa că nu o să arat ca venind de la muzeul figurilor de ceară Madame Tussauds când plec de aici”, declară Giulia Anghelescu.

Intervenţia a fost realizată la clinica medicului Iancu Morad, Luxury Aesthetics din Bucureşti, acolo unde îşi fac tratamente şi alte vedete precum Tania Budi, Raluca Bădulescu sau Cătălin Botezatu. 

 
Modifică Setările