News

Giulia Anghelescu se pregăteşte de botez

Giulia Anghelescu se pregăteşte de botez

Pe 18 aprilie, artista aducea pe lume un băieţel, al doilea copil al ei şi al soţului său, Vlad Huidu. Cum în toamnă îşi va creştina fiul, pregătirile pentru botez sunt în toi. Iată care sunt detaliile acestui eveniment de familie.

Giulia Anghelescu e fericita mămică a unei fetiţe, Antonia, şi a unui băieţel, Eduard Mikael – care urmează să fie creştinat în curând.

Giulia-Anghelescu-fiica-sa-Antonia 11145097_10153624987254101_3184930705840647682_n

Chiar dacă nu toate detaliile au fost puse la punct, artista a oferit câteva amănunte despre evenimentul anului din casa familiei Anghelescu-Huidu.

„Îmi doresc un eveniment restrâns, 40-50 de persoane, nu mai mult. Încă n-am găsit locaţia şi nici nu m-am gândit la o temă. Aştept să mă inspire ceva şi să-mi vină o idee deosebită pentru eveniment. Va fi un mix. Îmi plac tradiţiile şi obiceiurile româneşti, doar că aş vrea să aibă o tematică. Avem o listă foarte lungă cu posibili invitaţi din muzică şi nu ştim exact cine va cânta, dar ştiu cu siguranţă că îmi doresc un band, cel mai probabil va fi Fely (Fely Donose, fostă concurentă la „Vocea României)“, a declarat Giulia Anghelescu pentru ziarulring.ro.

Giulia-Anghelescu-Vlad-Huidu
Foto: pagina personală