Interviu

Giulia Anghelescu şi Andreea Perju sau cum arată două mame cool

Giulia Anghelescu şi Andreea Perju sau cum arată două mame cool

Cântăreaţa Giulia Anghelescu şi actriţa Andreea Perju sunt prietene şi mame tinere şi cool, iar aceste lucruri sunt de ajuns pentru a gândi un proiect video, Badassmoms, pentru cele mai cool femei, fie ele mame sau nu. Cele dor vor să arate celor interesaţi cum reacţionează ele în anumite momente ale vieţii şi să ne demonstreze că putem rămâne la fel de cool, chiar şi după căsătorie sau după ce avem copii. Giulia şi Andreea au povestit mai multe publicaţiei life.ro, totul însoţit de o sesiune foto la fel de şic precum cele două. Giulia Anghelescu şi Andreea Perju. Foto: The storyalist Cum s-a născut proiectul Badassmoms?

Andreea Perju: Giulia a venit cu propunerea, printr-un sms, pe la vreo 02.00 noaptea. Am văzut mesajul dimineaţa, pe la vreo 07.00, şi am acceptat imediat. De ce? Eu cred că ne completăm, suntem foarte deschise una cu cealaltă şi nu ne ascundem părerile, indiferent care ar fi ele. Încă un motiv pentru care am acceptat să formăm o echipă a fost faptul că mi-am propus ca anul acesta să mă întorc la dragostea mea dintâi, actoria, şi să revin pe scenă şi la tv. În ultimii doi ani, Arezzo Ristorante a fost prioritatea mea şi am trecut meseria în plan secund.

Ce alte subiecte mai abordaţi pe vlog?

Giulia Anghelescu: Vorbim şi despre sex (râde)... Ideea acestui vlog nu are legătură neapărat cu părinţii.  Noi încercăm să le arătăm celor care ne privesc că două femei pot fi la fel de femei şi după ce se căsătoresc sau fac copii. Sunt foarte multe femei care se pun pe planul doi după ce fac copii, iar noi vrem să le arătăm că se poate, că poţi să mai mergi în continuare la un salon de frumuseţe, că poţi să-ţi continui şi cariera, să petreci şi timp de calitate cu copii tăi. Cam asta e ideea...

Foto: The Storyalist

Înţeleg că sunteţi prietene de mult timp. Cam de cât?

Andreea Perju: De pe la 16 ani. Eu dansam atunci în trupa Valahia, dar eram fan Candy, şi, recunosc, îmi plăcea mult Giulia. Mi-am dorit să fiu la ele în trupă şi, la un moment dat, m-a sunat Giulia să mă întrebe dacă vreau să filmez pentru videoclipul piesei Eşti căzul din cer. Am fost încântată, dar aveam un deal cu băieţii de la Valahia. Cu toate astea, am chiulit de la şcoală şi m-am dus să filmez. După videclip, Giulia mi-a propus să rămân  şi am rămas. Mi-a plăcut energia ei şi de atunci suntem prietene.

Giulia Anghelescu: Da, tu mă plăceai pe mine, eu pe tine, că nu prea eram pe placul tuturor. Le păream arogante.

Andreea Perju: Aşa a început prietenia noastră. Ştiu că mai şi chiuleam de la şcoală, câteodată mergeam şi dormeam la ea. La un moment dat, tatăl Giuliei ne-a despărţit, pentru că noi aveam tot felul de activităţi împreună, concerte etc, şi începuserăm să chiulim de la şcoală...

Citeşte interviul integral şi vezi toate fotografiile cu cele două vedete pe life.ro!