News

Gladiatorul cel sexy e total schimbat. Russell Crowe şochează cu noua imagine

Gladiatorul cel sexy e total schimbat. Russell Crowe şochează cu noua imagine camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

 Cărunt, cu o barbă deasă şi o faţă aspră, te duce astăzi cu greu la bărbatul impunător care purta femeile pe culmile visării. Nefericirile în amor şi stilul de viaţă dezordonat abordat pare că l-au purtat pe Gladiatorul cel sexy pe drumul schimbării

 Actorul de la Hollywood, care a împlinit 56 de ani pe 7 aprilie, încearcă să întoarcă foaia trecutului. Astăzi are o legătură cu văduva lui Steve Irwin,  Terri, de 55 de ani, căreia i-a fost un adevărat sprijin după moartea prietenului său Steve, în 2006. Chiar dacă a încercat tot timpul să treacă sub tăcere această poveste, sentimentele dintre ei sunt tot mai evidente.  „Russell este o persoană atât de bună. Îl ador pentru că l-a iubit pe Steve şi au fost prieteni atât de buni", mărturisea Terri Irwin.

Ea a spus mai spus că, după plecarea lui Steve, Russell a fost unul dintre primii oameni care i-a trimis condoleanţele.

Nici actorul nu s-a lăsat însă mai prejos cu complimentele. În 2017, Crowe a mărturisit la o emisiune radio că „Terri este o femeie adevărată, printre puţinele pe care le-a întâlnit în această viaţă. Ştiţi că o iubesc pe Terri Irwin. Îi iubesc, de asemenea, copiii şi îmi place cum a păstrat vie amintirea lui Steve”. Şi se pare că de aici la o poveste de amor între cei doi nu a mai fost decât un pas.

Şi aceasta nu este singura bombă. Meg Ryan, cu care actorul a avut o aventură în urmă cu două decenii, este dornică să îşi reînvie idila cu faimosul actor după despărţirea de logodnicul său de lungă durată, John Mellencamp.

 „Sunt sigur că este extrem de măgulit, dar şi un pic deprimat, pentru că Meg aduce în prezent multe emoţii vechi”, a spus o sursă din anturajul actorului.

 Actorul s-a schimbat total după separarea de Danielle Spencer. Crowe s-a îngăşat vizibil, a început să pară barbă şi să aibă o alură neîngrijită. Russell  şi Spencer s-au despărţit în 2012, dar, în 2015, actorul a recunoscut că nu au divorţat şi că e încă îndrăgostit de ea. După cinci ani, ruptura s-a produs în mod oficial, iar starul a scos la licitaţie bijuteriile şi obiectele achiziţionate în timpului mariajului, care ar fi menţinut pentru el legătura cu trecutul.

 Russell Crowe şi Danielle Spencer s-au cunoscut în 1989, în timpul filmărilor pentru The Crossing. Cei doi s-au căsătorit în 2003, după o relaţie de 14 ani şi au împreună doi copii. Charles şi  Tennyson sunt acum adolescenţi şi locuiesc cu mama lor în Sydney, dar îşi vizitează tatăl în mod regulat.

 Această poveste pare să îl fi tulburat la fel de mult ca şi cea trăită cândva cu Meg Ryan. În 2000, pe când era încă măritată cu Dennis Quaid, Meg a avut o aventură secretă cu partenerul ei din Proof of Life, nimeni altul decât Russell Crowe. Actriţa a recunoscut că nici soţul ei de atunci nu îi era credincios şi că a încercat, cumva, să îşi ia revanşa.

Modifică Setările