News

Gemenele Lisei Marie Presley nu au fost luate de serviciile sociale. Iată cine are grijă de micuţe!

Gemenele Lisei Marie Presley nu au fost luate de serviciile sociale. Iată cine are grijă de micuţe!

După ce, la sfârşitul săptămânii trecute, presa de peste Ocean scria că nepoatele gemene ale lui Elvis Presley au fost luate din grija părinţilor de asistenţii sociali, astăzi aflăm că altfel stau lucrurile în familia Presley.

Priscilla Presley a rupt tăcerea. Ea a ţinut să le mulţumească fanilor pentru încurajări pe fondul luptei fiicei sale, Lisa Marie Presley, pentru custodia gemenelor de 8 ani, Finley şi Harper, şi i-a anunţat că nepoatele sale nu au fost niciodată în grija serviciilor sociale. Se pare că bunica lor a fost alături de cele două fete în tot acest timp.

Astfel, prin fotografia cu gemenele în piscină, distribuită pe contul său de Instagram, Priscilla confirmă faptul că ea este cea care se ocupă în momentul de faţă de micuţe. Actriţa a dezminţit afirmaţia falsă conform căreia copilele s-ar afla sub tutela serviciilor sociale, în timp ce tatăl lor, Michael Lockwood, este anchetat într-un caz de pornografie infantilă.

Priscilla a spus că "Există confuzii în tot ceea ce se spune. Haideţi să vă informez - fetiţele nu au fost şi nu vor fi luate niciodată de către autorităţi! Ele au stat cu mine şi vom fi împreună până când se rezolvă această situaţie".

Împărtăşind cu prietenii virtuali o nouă fotografie cu gemenele, actriţa a ţinut să mulţumească tuturor pentru sprijinul acordat. Nu este pentru prima dată când Presley vorbeşte despre bătălia din instanţa a fiicei sale, Lisa Marie, cu soţul Michael Lockwood, mai ales după scandalul declanşat săptămâna trecută, când în computerul cântăreţului au fost găsite materiale vulgare - foto şi video cu minori.

Foto: Instagram

Modifică Setările