News

Gogoaşă din serialul Trăsniţii, diagnosticat cu o boală gravă. Actorul Constantin Zamfirescu are nevoie de ajutor

Gogoaşă din  serialul Trăsniţii, diagnosticat cu o boală gravă. Actorul Constantin Zamfirescu are nevoie de ajutor camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Actorul Constantin Zamfirescu duce o luptă crâncenă cu boala. Cel care îi dă viaţă lui Gogoaşă în serialul Trăsniţii a fost diagnosticat cu cancer.

„Am nevoie de sânge. Orice grupă. Nu aş fi vrut să fac asta! Nu v-aş fi scris nimic despre situaţia prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenţii chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operaţie este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carenţă în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar.   Oricine va dori sa facă asta, va trebui să specifice că donează pentru mine şi spitalul Carol Davilla. Donarea se poate face la Centrul de Transfuzie de pe lângă Calea Victoriei. Cuvintele de mulţumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea mea. Sunt deja internat, iar luni voi fi operat. Şi sunt mulţi ca mine care au nevoie. Eu am A2”, a precizat actorul pe pagina de socializare. 

Constantin Zamfirescu s-a luptat cu suferinţa de când se ştie. Actorul a suferit un accident vascular cerebral în copilărie, iar de atunci îşi foloseşte numai jumătate din capacitatea creierului.

 

Comentarii

Modifică Setările