News

Goldie Hawn arată tot mai rău. Actriţa din “Pasărea pe sârmă" nu respectă izolarea


Goldie Hawn arată tot mai rău. Actriţa din “Pasărea pe sârmă" nu respectă izolarea camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

La 74 de ani, Goldie Hawn nu ratează plimbările obişnuite prin Brentwood, California, din cauza pandemiei.


Totuşi, actriţa ştie că se află în categoria de risc, iar asta din cauza vârstei, aşa că respectă regulile, iar atunci când vorbeşte cu vecinii se asigură că respectă o anumită distanţă.

Goldie s-a plimbat prin cartier într-o ţinută sportivă şi a încercat să îşi protejeze faţa de soare. Marele absent a fost partenerul ei de viaţă, Kurt Russell (69 de ani). Goldie şi Kurt sunt împreună din 1983 şi au împreună un copil, pe Wyatt, care are 34 de ani, dar şi alţi trei urmaşi din relaţiile anterioare. Deşi nu s-au căsătorit niciodată, cei doi formează unul dintre cele mai puternice cupluri de la Hollywood.

Goldie a devenit celebră după ce a apărut în serialul  "Rowan & Martin's Laugh-In", care a fost difuzat din 1967 până în 1973, şi este impresionant că are aceeaşi greutate din acele vremuri. Dacă trupul actriţei este practic neschimbat, nu acelaşi lucru se poate spune despre faţa ei, care a suferit modificări vizibile, iar acum începe să o trădeze.

Experţii susţin că actriţa şi-ar fi pus botox în obraji, şi-ar fi făcut un facelift şi şi-ar fi operat nasul. Goldie nu a vorbit însă niciodată despre vizitele la medicul estetician.

 

Modifică Setările