News

Goldie Hawn şi Kurt Russell, de nerecunoscut. Cei doi actori s-au transformat în totalitate

Goldie Hawn şi Kurt Russell, de nerecunoscut. Cei doi actori s-au transformat în totalitate

Goldie Hawn arată mai rău ca niciodată, iar partenerul ei de viaţă, Kurt Russel, îi calcă pe urme.

Actriţa din "Pasărea pe sârmă" e plină de riduri, are pielea plină de pete şi pare mult mai bătrână de 73 de ani, vârsta pe care o are.

La rândul lui, Kurt Russell, în vârstă de 68 de ani, se afişează în Beverly Hills cu plete şi o barbă albă, groasă, care îl apropie de imaginea lui Moş Crăciun.

Goldie şi Kurt sunt împreună de 35 de ani şi au împreună un copil, pe Wyatt, care are 32 de ani, dar şi alţi trei urmaşi din relaţiile anterioare. Deşi nu s-au căsătorit niciodată, cei doi formează unul dintre cele mai puternice cupluri de la Hollywood. "Ne-am descurcat perfect fără să ne căsătorim", a explicat Hawn. “Atâta timp cât starea mea emoţională este într-o stare de devotament, onestitate, grijă şi iubire, atunci suntem bine. Ne-am crescut copiii genial ; sunt oameni frumoşi. Am făcut o treabă grozavă acolo şi nu a trebuit să ne căsătorim pentru a face asta. Îmi place să mă trezesc în fiecare zi şi să văd că el este acolo’’, adaugă actriţa, care consideră că sexualitatea este, de asemenea, esenţială. “E esenţial să fii cât mai sexy şi să te concentrezi pe toate acele aspecte ale unei relaţii sănătoase''.

Goldie recunoaşte că descoperă în fiecare zi câte o calitate la Kurt. ''Este inteligent, talentat şi, de asemenea, un tată grozav”.