News

Gordon Ramsay, profund îndurerat: soţia a pierdut sarcina

Gordon Ramsay, profund îndurerat: soţia a pierdut sarcina

Acum câteva săptămâni, celebrul bucătar Gordon Ramsay anunţa extrem de fericit că soţia sa, Tana, este însărcinată din nou, urmând să-i dea naştere celui de-al cincilea copil al cuplului. Familia celebrului bucătar Din nefericire, soţia lui, însărcinată deja în cinci luni, a suferit un avort spontan. Cumplita veste a fost dată publicului chiar de Gordon, printr-un post pe contul de Facebook. "Tana şi cu mine vrem să vă mulţumim pentru sprijinul din ultimele săptămâni. Am trecut printr-un weekend devastator. Tana a pierdut sarcina cu cel de-al cincilea nostru copil, un băieţel. Ne vindecăm împreună ca familie, dar vă mulţumim tuturor pentru urările de bne primite şi, în mod special, mulţumim echipei de medici de la spitalul din Portland", a scris chef-ul către fanii lui.

Amintim că Tana şi Gordon au trei fete, respectiv Megan (17), Holly (16) şi Miranda (14), dar şi un băiat, pe nume Jack, în vârstă de 16 ani.

Anunţul noii sarcini a fost făcut acum o lună, de către Gordon, în timpul emisiunii The Late Late Show, în cadrul căreia era invitat. Pe atunci, Gordon a precizat că soţia sa se simte foarte bine şi că sarcina decurge normal.

Exclusive... 51831048 Celebrity chef Gordon Ramsay and his wife Tana enjoying a day on the beach with their daughters Megan, Matilda and Holly in Malibu, California on August 23, 2015. The family tried a little paddle boarding while on the beach. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813
O familie unită

Tana şi Gordon sunt căsătoriţi încă din 1996.

foto: facebook / hepta

Modifică Setările