News

Grace & Glory. Ce înseamnă eleganţa la Hollywood?

Grace & Glory. Ce înseamnă eleganţa la Hollywood?

Da, în Cetatea Filmului există mai mult decât trei graţii, ca-n mitologia romană. Şi este bine să fie aşa! Este bine ca-n epoca aceasta în care superficialul şi artificialul câştigă din ce în ce mai multă vizibilitate, să existe atâtea personificări celebre ale frumuseţii şi gingăşiei feminine. Noi vă prezentăm acele nume mari de la Hollywood-ul de azi şi de ieri care definesc cel mai bine cuvântul graţie.

Anne Hathaway

Anne, pozând în chip de Audrey Hepburn, pentru revista Vogue

Este o Audrey Hepburn a Hollywood-ului modern. De fapt, actriţa de 35 de ani s-a lovit mereu de comparaţia cu legendarul nume al Cetăţii Filmului de altădată şi asta a fost o onoare. Totul a culminat cu şedinţa din 2010 pentru revista Vogue, realizată de celebrul fotograf Mario Testino, în care Anne a zilelor noastre a intrat în pielea celei cu care este asemănată, într-un shooting plin de graţie şi glamourul de altădată.

Charlize Theron

Este una dintre acele prezenţe care domină, prin eleganţă şi atitudine, covorul roşu al oricăror premii. Este normal să fie aşa, căci această eleganţă a fost cultivată de sud-africanca de 42 de ani încă din copilărie, când a studiat baletul. Charlize a urmat cursurile şcolii de balet Joffrey din New York şi probabil că astăzi ar fi dansat pe marile scene ale lumii, dacă o accidentare nu i-ar fi întrerupt acest drum. Din fericire, l-a găsit pe cel care a adus-o la Hollywood.

Natalie Portman

Natalie Portman

Talentata actriţă de 36 de ani şi actuala imagine a casei Dior va rămâne mereu în conştiinţa cinefililor drept aceea care a interpretat magistral lebăda neagra din filmul cu acelaşi nume. Israelianca a fost chiar recompensată cu Oscarul pentru jocul ei actoricesc. Într-un film care a vrut să evidenţieze frumuseţea, graţia şi aspectul atletic al dansului, Natalie a fost mai mult decât convingătoare. Ştim că nu este balerină profesionistă, dar pe noi ne-ar putea păcăli oricând...

Alicia Vikander

Nou-venita la porţile Hollywood-ului nu este doar actriţă, ci şi balerină profesionistă, în urma absolvirii cursurilor Şcolii Regale de Balet din Stockholm. Acesta este şi motivul pentru care lumea filmului a fost cucerită de această prezenţă firavă şi charismatică, suedeza de doar 29 de ani călcând, acum, pe urmele divei Angelina Jolie. De ce? Alicia este noua Lara Craft din cel mai recent film Tomb Raider.

Léa Seydoux

Câteodată, graţia poate coexista cu sex appealul, iar tânăra actriţă franceză este cel mai bun exemplu în acest sens. În vârstă de 32 de ani, Léa completează cu succes acel grup al franţuzoaicelor talentate şi deosebit de şic, un alt nume în acest sens putând fi cel al lui Audrey Tautou. Când te califici pentru a intra în pielea unei fete Bond în celebra peliculă cu Agentul 007, Spectre (2015), ştii că ai acel ceva care te face să te remarci din mulţime. Şi Léa Seydoux îl are...

Află mai multe despre ce înseamnă Grace pe embracespring.eva.ro şi descoperă sfaturi de wellbeing pe http://delaco-grace.ro/well-being/.

Vedetele de altădată, în cuvintele lor:

Audrey Hepburn

"Eleganţa este singura frumuseţe care nu se ofileşte"

Grace Kelly

"O persoană trebuie să înveţe să păstreze şi ceva mister legat de ea, altfel viaţa ta nu este decât o pagină într-o revistă."

Vivien Leigh

"În Anglia, o femeie atrăgătoare e ceva suspect. Dacă are şi talent, acesta este oricum umbrit de aspectul fizic. Nu poţi promova şi frumuseţea, şi inteligenţa. Cineva a fost prea extravagant!"

Ava Gardner

"Vreau să trăiesc 150 de ani, dar în ziua în care voi muri, vreau să am o ţigară într-o mână şi un pahar de whiskey în cealaltă!"

Modifică Setările