Royals

Grea viaţa de prinţ! William face mărturisiri din culisele vieţii de familie

Grea viaţa de prinţ! William face mărturisiri din culisele vieţii de familie

Prince William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge with their children Prince George of Cambridge and Princess Charlotte of Cambridge as they arrive on day 1 of their offical visit to Poland on July 17, 2017 in Warsaw, Poland.

Grea viaţa de tată, fie el chiar şi prinţ. Şi când te gândeşti că pe Prinţul William îl aşteaptă alte scutece de schimbat, în luna aprilie a anului viitor! Ei bine, până când va deveni tată de trei copii, William are grija a doi prichindei cu foarte multă energie, dacă e să ne luăm după declaraţiile lui recente. La anul vor fi trei Invitat la un meci de rugbi între echipele Ţării Galilor şi Australiei, care a avut loc la Cardiff, sâmbăta trecută, Ducele de Cambridge a mărturisit că Prinţul George (4) şi Prinţesa Charlotte (2) îl ţin treaz noaptea, astfel încât are nevoie de scobitori ca să-şi ţină ochii deschişi, a doua zi.

De fap, exprimarea lui chiar aşaa fost: "Am nevoie de scobitori ca să-mi ţin ochii deschişi, din cauza copiilor".

Kate, la o apariţie de pe 8 noiembrie

Acest tată care se plânge de lipsă de somn îşi va mări familia în luna aprilie, atunci când Ducesa de Cambridge va da naştere pentru a treia oară. De fapt, prinţul a mărturisit că somnul este o raritate în viaţa lui încă din primele săptămâni ale celei de-a treia sarcini a lui Kate Middleton.

În luna septembrie, de exemplu, Prinţul William a declarat următoarele, pe când se afla la o conferinţă de presă legată de sănătatea mentale: "Am fost foarte agitaţi la început. Iar în acest moment, nu prea apucăm să dormim foarte mult."

Modifică Setările