News

Greşeală nepermisă a stiliştilor Angelinei Jolie! Cum au stricat extensiile prost aplicate o apariţie spectaculoasă pe covorul roşu: ”Cineva va fi concediat!”

Greşeală nepermisă a stiliştilor Angelinei Jolie! Cum au stricat extensiile prost aplicate o apariţie spectaculoasă pe covorul roşu: ”Cineva va fi concediat!” camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Angelina Jolie a punctat iarăşi o apariţie spectaculoasă pe covorul roşu duminică, la premiera filmului ”Eternals” de la Festivalul de Film de la Roma.

Dar deşi rochia aleasă a fost o alegere fericită şi apreciată, nu putem spune acelaşi lucru despre hair-stiliştii vedetei. Diva a avut o coafură nepermisă, la acest nivel. Modul în care i-au fost aplicate extensiile de păr este puternic criticat, iar imaginile cu coafura şi gafa produsă au devenit virale.

După această situaţie neplăcută, specialiştii în domeniu au concluzionat: ”Cineva va fi concediat.”

Foarte prost aplicate aceste extensii în părul Angelinei Jolie. Imaginea a fost de perucă şi deşi actriţa este frumoasă, suplă şi a avut o rochie Versace încântătoare, problema iscată de coafură nu poate fi ignorată.

Priscilla Valles este un cunoscut hair stylist, o expertă în domeniu, şi confirmă că extensiile Angelinei au fost foarte neinspirat alese şi aplicate, făcând din apariţia sa un fiasco.

Reţelele sociale au fost invadate de comentarii: ”Nu sunt stilist, dar cred că cine i le-a aplicat era beat”. Cum s-a putut întâmpla una ca asta, în cazul unei asemenea vedete?

Priscilla Valles a comentat pentru PageSix: ”Nu a existat suficient material, nu a existat volum şi nu i s-a finisat părul. Extensiile au devenit evidente, când tocmai asta e ideea: să nu fie observabile.”

Experta a mărturisit că ea le-a aplicat extensii artistelor Megan Fox, Kim Kardashian şi Christina Aguilera cu succes. Din păcate, Angie a făcut o alegere extrem de proastă, iar rezultatul a fost dezastruos.

 Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările