News

Gwen Stefani, punct şi de la capăt!

Gwen Stefani, punct şi de la capăt!

THE VOICE -- "Battle Rounds" -- Pictured: (l-r) Adam Levine, Pharrell Williams, Blake Shelton, Gwen Stefani -- (Photo by: Trae Patton/NBC)

Cântăreaţa în vârstă de 46 de ani nici n-a apucat să fredoneze o variantă adaptată a hitului ei... „If I was a single girl“ după divorţ, că deja locul părăsit de Gavin Rossdale a fost ocupat.

Chiar într-un interviu de pe 4 noiem­brie, Stefani şi-a uluit fanii cu apari­ţia ei plină de optimism, declarând că naşterea celui de-al treilea fiu al său, Apollo, dar şi divorţul de Gavin Rossdale i-au readus inspiraţia. Astfel că în ultima perioadă, de fiecare dată când intră în studioul de înregistrări, compune un nou cântec. Aşa să fie? În piesa Used To Love You, de pe noul ei album, lansată la jumătatea lunii octombrie, versurile par lămuritoare. „Nu ştiu de ce plâng, dar cred că e pentru că mi-am amintit întâia dată de când te urăsc că pe vremuri te iubeam! (...) Ştii că am fost cel mai bun lucru care ţi s-a întâmplat!“.

Blake Shelton şi Gwen Stefani
Blake Shelton şi Gwen Stefani

Divorţul artistei de starul rock a decurs ex­traordinar de repede, fiind finalizat luna trecu­tă. Aflată la emisiunea radio a lui Ryan Seacrest, Gwen a spus: „Am fost căsătorită mult timp, acum nu mai sunt şi asta a fost un şoc!“. Sursele apropi­ate cuplului (care nu avea un contract prenupţial) spun că Gavin s-a mulţumit cu mai puţin de 50% din averea comună, deşi legea Californiei l-ar fi îndreptăţit să ceară fix jumătate. În plus, Rossdale şi Stefani au custodia comună a celor trei copii ai lor, dar aceştia petrec mai mult timp cu tatăl lor, fiindcă dintre cei doi foşti parteneri, Gwen este mai ocupată. Şi chiar este! Nu doar cu muzica şi show-ul The Voice.

51866277 Musician Gavin Rossdale takes his sons Kingston, Zuma and  Apollo out for a sushi dinner in Bel-Air, California on October 1, 2015. Gavin has moved into a 6.5 million dollar bachelor as he is trying to secure half of Gwen Stefani's 100 million dollar fortune in their upcoming divorce. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813
După divorţ. Gavin petrece acum mai mult timp cu cei trei băieţi (Apollo, Kingston şi Zuma), ajutat de o bonă.

Vedeta a intrat nesperat de repede într-o nouă relaţie cu colegul ei de juriu de la The Voice, cân­tăreţul country Blake Shelton. Cum s-a întâmplat asta? Apropiaţii spun că Blake a făcut-o să-şi reca­pete stima de sine, după o căsnicie în care Gavin se dovedise obsedat de control. De altfel, Gwen li s-ar fi plâns prietenilor că fostul soţ îi critica apti­tudinile de mamă, nemulţumit de cum îi educa pe fiii lor, dar şi pe cele de soţie, reproşându-i că nu-l susţine suficient. „Căldura sufletească a lui Blake a impresionat-o. Asta îi lipsea de multă vreme. Şi asta a atras-o ca un magnet la el!“, dezvăluie un amic. Apropierea emoţională n-avea cum să se petreacă, însă, aşa rapid, nu? „Gwen şi Blake sunt prieteni de multă vreme, abia recent au devenit un cuplu“, a explicat purtătorul de cuvânt al lui Stefani. Interesant este, însă, că cei doi îndrăgos­tiţi sunt amândoi.... proaspăt divorţaţi. Ba chiar au divorţat aproape în acelaşi timp, căci Blake şi-a anunţat pe 20 iulie despărţirea de artista country Miranda Lambert. O fostă soţie care nu s-a putut abţine să nu comenteze că ştie despre faptul că Blake a fost dintotdeauna atras de Gwen.

Să fi început idila între cei doi încă de pe vre­mea când erau cu verighete pe deget? Cert este că Stefani e gata să înceapă un nou drum. De-as­ta se şi grăbeşte să vândă casa în care a locuit cu Gavin, cea din Beverly Hills, cu şase dormitoare, nouă băi şi o piscină generoasă, pe care a achiziţi­onat-o în 2007 cu circa 13 milioane de dolari. De menţionat, totuşi, că Shelton cel cu şapte ani mai tânăr decât Gwen nu e văzut cu ochi buni de toţi cei din jurul artistei. Şi asta fiindcă a fost căsătorit de două ori. Şi de fiecare dată a rezistat cam pu­ţin cu verigheta pe deget: prima căsnicie, cea cu Kaynette Gern, a durat doar trei ani. A doua, cu Miranda, patru ani. Deci ai grijă, Gwen!

Modifică Setările