News

Gwen Stefani şi fostul soţ vând casa în care au locuit împreună

Gwen Stefani şi fostul soţ vând casa în care au locuit împreună

Cum divorţul lor s-a pronunţat şi fiecare a luat-o pe drumul lui, e normal ca Gwen şi Gavin să decidă să vândă casa din Beverly Hills în care au locuit în timpul relaţiei lor.

[caption id="attachment_392599" align="alignnone" width="640"]Gwen_stefani_gavin_rossdale Vând casa în care au locuit cu cei trei copii ai lor[/caption]

Potrivit TMZ, somptuoasa vilă a fostului cuplu a fost listată pe site-urile de socializare. Aşadar, oricine îşi doreşte o vilă în toată regula, cu piscină, teren de tenis şi alte facilităţi, ar putea să o aibă dacă are ”la îndemână” 35 de milioane de dolari.

Da, aceasta este suma fabuloasă pe care cei doi foşti soţi vor să o obţină în schimbul vânzării proprietăţii lor. Iar dacă proprietate s-ar vinde cu acest preţ, Gwen şi Gavin vor face un profit de 20 de milioane de dolari, căci cei doi au cumpărat această locuinţă, în 2007, cu doar 13,25 de milioane de dolari.

Trebuie să precizăm, însă, că vila îşi merită banii. Are şapte dormitoare, şapte băi, o sală de sport, un teatru, nenumărate zone cu şemineuri, o piscină, un jacuzzi, teren de tenis, o bucătărie outdoor , o privelişte uluitoare şi a fost locuită, bineînţeles, de nişte celebrităţi.

poza-casa
Aşa arată, de sus, proprietatea pe care încearcă să o vândă

Abia aşteptăm, aşadar, să vedem cine le va cumpăra locuinţa!

Modifică Setările