Gossip

Gwyneth Paltrow îl vrea pe fostul soţ cavaler de onoare la nunta ei cu Brad Falchuk

Gwyneth Paltrow îl vrea pe fostul soţ cavaler de onoare la nunta ei cu Brad Falchuk

Gwyneth Paltrow (gwynethpaltrow / 14.05.2017): "Best Apple's birthday/Mother's Day EVER at the @museumoficecream @autumncomm SO FUN #goopgo #dtla Supplied by Instagram.com/face to face

Gwyneth Paltrow este pregătită să facă pasul cel mare alături de logodnicul său, Brad Falchuk, cel cu care se iubeşte încă de la despărţirea de solistul Coldplay, Chris Martin. Actriţa a primit inelul de logodnă şi de curând a împărtăşit cu fanii de pe Instagram vestea minunată că va îmbrăca din nou rochia de mireasă.

Are 45 de ani şi doi copii cu Martin, cu care a rămas în relaţii foarte bune, atât de bune încât nu numai că artistul va fi invitat la nunta mamei copiilor săi, dar va avea un rol destul de important la ceremonie.

Gwyneth şi Chris au rămas prieteni după divorţ, ba mai mult, actriţa a declarat recent că îl consideră pe cântăreţ un frate: "E ca şi fratele meu".  E de înţeles pentru că vedeta are o familie modernă, ba chiar îşi petrece timpul în compania fostului soţ, dar şi al viitorului, nu doar o dată cei trei fiind văzuţi la aceeaşi masă. Ea este o femeie open minded, iar celor doi bărbaţi din viaţa ei nu le este greu să menţină o relaţie de pace de dragul copiilor. Se înţeleg de minune, iar în presa internaţională se zvoneşte că Martin va fi cavaler de onoare la nunta lui Gwyneth cu Brad. 

Aşa şi-a anunţat logodna.

O sursă a dezvăluit că, deşi "ar părea un pic ciudat [Chris să fie cavaler de onoare], Brad este un om deschis la orice. El o vede pe Gwyn ca pe o femeie care progresează. În plus, ştie că asta îi va face fericiţi pe cei doi copii ".

Fostul şi viitorul soţ la aceeaşi masă.

Potrivit unei surse a revistei Heat Magazine, fiica lui Gwyn şi a lui Chris, Apple, este "cea care organizează  nunta" şi este "foarte implicată. Ea crede că e foarte cool că o vede pe mama ei mergând la altar. Vrea o rochie albă, domnişoare de onoare şi un buchet de flori extravagant. De asemenea, l-ar vrea pe Chris cavaler de onoare". Chris şi Gwyneth şi-au sărbătorit de multe ori copiii împreună, pe Apple, 13 şi Moses, 11 ani.

Foto: Arhiva OK!

Modifică Setările