News

Gwyneth Paltrow: “Poate era mai bine să rămân căsătorită cu Chris”

de admin

Gwyneth Paltrow: “Poate era mai bine să rămân căsătorită cu Chris”

Actriţa de 42 de ani a oferit recent un interviu în care vorbeşte foarte deschis despre solistul trupei Coldplay, de care a preferat să se “decupleze conştient” anul acesta, în primăvară. Mai mult, recunoaşte că uneori se gândeşte că mai bine nu se despărţeau, cei doi fiind căsătoriţi de 11 ani.

“Sunt că aş fi murit cumva, dacă nu-l întâlneam. Credeam că voi muri de mâhnire (după moartea tatălui ei). M-am trezit într-o seară şi nu puteam respira, eram întinsă pe podeaua apartamentului din Londra şi m-am gândit că nu voi supravieţui. Şi Chris m-a ridicat, a fost foarte iubitor şi răbdător în perioada aceea.”, mărturiseşte blonda, mama a doi copii cu artistul britanic, Apple şi Moses, pentru revista Harper’s Bazaar.

Dar admite şi că relaţia lor a evoluat foarte rapid şi că, poate, tânărul cântăreţ nu era pregătit la 25 de ani pentru asta. “Bărbaţii sunt foarte tineri la vârsta aceea, iar eu mă bazam pe el foarte mult, mă aşteptm să fie un adult şi un pilon de putere – şi a fost şi este – dar nu e corect să aştepţi aşa ceva de la cineva de doar 25 de ani”, mai spune Gwyn.

Din fericire, în ciuda separării lor din martie, actriţa adaugă că relaţia lor e în continuă schimbare: E dureros, e greu, ar fi mai uşor să ne spunem: nu mai vreau să te văd niciodată, dar la ce folos? (…) Desigur, sunt momente când mă gândesc că mai bine rămâneam împreună, căsătoriţi, ceea ce copiii şi-au dorit dintotdeauna. Dar acum ne-am putut întări relaţia de prietenie, aşa că suntem foarte apropiaţi“.