Gossip

Gwyneth Paltrow se mărită?

Gwyneth Paltrow se mărită?

52253975 Gwyneth Paltrow is spotted out and about with her boyfriend Brad Falchuk in Los Angeles, California on December 10, 2016. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

La doi ani de când a divorţat de liderul trupei Coldpaly, Chris Martin, actriţa plănuieşte să ajungă din nou la altar. De data aceasta cu un producător tv. Gwyneth Paltrow cu Brad Falchuk Paltrow a fost, weekendul acesta, la petrecerea prietenului ei JayZ însoţită de iubitul ei, producătorul tv Brad Falchuk, iar prezenţa ei la party a dat naştere zvonurilorde tot felul.

“Gwyneth avea un inel imens pe inelar, iar acest lucru a atras atenţia tuturor celor prezenţi la eveniment”, a declarat o sursă pentru The Sun. Mai mult de-atât, ea l-a prezentat pe cel care a însoţit-o ca logodnicul ei.

"Părea îndrăgostită până peste cap", a continuat apropiatul vedetei. Brad şi Gwyneth s-au cunoscut în 2010, pe platoul de filmare a serialului Glee, în care a apărut şi Paltrow ca invitat special. Cu toate astea, cei doi nu au recunoscut în mod public relaţia lor decât în 2014.

Falchuk este şi el disponibil pentru însurătoare, el divorţând în 2013 de cea cu care are doi copii. Gwyneth are, de asemenea, doi copii, pe Apple (12) şi pe Moses (10), cu Chris Martin, care ar putea fi invitat la nunta lui Paltrow cu producătorul Falchuk, având în vedere amiciţia care îi leagă pe vocalul de la Coldplay şi pe viitorul mire.

Modifică Setările