Agenda

HaHaHa Production şi Hama, parteneriatul anului!

HaHaHa Production şi Hama, parteneriatul anului! camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Pentru prima oară în România, unul dintre cele mai mari label-uri de muzică independente, HaHaHa Production, colaborează cu Hama, unul dintre liderii europeni în business-ul cu accesorii, pentru a crea o gamă de produse în ediţie limitată şi pentru a oferi oportunitatea oamenilor să se bucure de fiecare moment al zilei.

Anul 2020 a pus toţi oamenii în faţa unei provocări imense. Cu toate acestea, echipele de proiect din Romania si Germania, au refuzat să renunţe şi au arătat că pasiunea învinge mereu. Casa de producţie a lui Smiley împreună cu Hama România, au lansat o gamă de produse în ediţie limitată. Cu design unic, 100% românesc şi proces tehnologic german, produsele îşi fac locul printre giganţii industriei şi transmit emoţia tuturor implicaţi în proiect.

Boxele portabile, rucsacul, powerpack-ul şi căştile în ediţie limitată sunt pregătite să transforme zilele mai puţin plăcute în zile frumoase, iar pe cele frumoase în zile extraordinare. Echipa de design şi-a folosit instrumentele creative şi a dat viaţă la 3 variante de design unice. Acestea au fost gândite încât să se potrivească cu lifestyle-ul fiecărui om - VIBE. FEEL. LIVE.

VIBE este pentru cei care sunt gata să îşi creeze cele mai cool amintiri. FEEL este pentru cei care trăiesc toate sentimentele la maximum şi se simt liberi. LIVE este pentru cei care lasă totul deoparte şi se bucură de moment. #PlayMore

Căştile cu ANC (Active Noise Cancelling) fac pereche cu powerpack-ul ultra compact de 10 000 mAh, pentru ca toate momentele să fie pline cu muzică. Boxa cu Bluetooth 5.0 sau cea cu fete interschimbabile sunt gata să dea start-ul celor mai cool petreceri. Puteţi lua peste tot cu voi toate aceste produse, datorită rucsacului impermeabil cu spaţii generoase de depozitare şi port USB pentru încărcare.

Poţi achiziţiona produsele atât online, pe site-ul www.hamaxhahahaproduction.ro, cât şi offline, din retelele magazinelor partenere.

Smiley, declaraţii despre noua colaborare

“Visele devin realitate doar dacă îţi doreşti îndeajuns de tare, însă trebuie să şi acţionezi. Timp de 2 ani, împreună cu echipele de proiect, am investit multă muncă, pasiune şi mult suflet. Totul ca să îţi transformăm fiecare zi într-una mai bună!” – Smiley

 

Modifică Setările