News

Halle Berry a întors toate privirile pe covorul roşu, bronzată, într-o rochie mini

Halle Berry a întors toate privirile pe covorul roşu, bronzată, într-o rochie mini

BEVERLY HILLS, CA - APRIL 12: Halle Berry celebrates achievements in LGBTQ community at the 29th Annual GLAAD Media Awards Los Angeles, in partnership with LGBTQ ally, Ketel One Family-Made Vodka at The Beverly Hilton Hotel on April 12, 2018 in Beverly Hills, California. (Photo by John Sciulli/Getty Images for Ketel One Family-Made Vodka)

Halle Berry concurează pentru titlul de posesoare a celor mai frumoase picioare din showbiz şi, conştientă fiind de înzestrările de la mama natură, actriţa nu se sifeşte să poarte rochii mini.

Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, cu o imagine impecabilă, menţinută cu mult sport, şi cu o carieră de succes la Hollywood. Prezentă joi seara la premiile anuale GLAAD Media Awards, la Hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, actriţa în vârstă de 51 de ani a reuşit să capteze toate privirile într-o rochiţă extrem de scurtă. A fost chic, strălucitoare şi foarte sexy în această creaţie culoare kaki, cu un umăr gol şi cu o fustă asimetrică. 

Halle arată impecabil la vârsta ei şi profită din plin de calităţile sale fizice. A purtat cea mai provocatoare vestimentaţie, mai ales că toată lumea i-a admirat picioarele perfecte, lungi, tonifiate şi bronzate. Unde mai pui că este trecută de prima tinereţe şi are doi copii de 10, respectiv 4 ani, dar nu-i dai 51 de ani!

Foto: Getty Images

Modifică Setările