News

Halle Berry atacă din nou! Este în căutarea prinţului pe cal alb.

Halle Berry atacă din nou! Este în căutarea prinţului pe cal alb.

Halle revine la căutările unui Făt-Frumos cu care să scrie o poveste de dragoste ca-n poveşti, cu un sfârşit fericit, numai bună de dat ca exemplu copiilor săi. Berry a bifat câteva realizări importante în cei 50 de ani de viaţă - doi copii deştepţi şi frumoşi, Nahla de 8 ani şi Maceo de 3 ani, un Oscar, numai la capitolul dragoste de lungă durată nu prea a avut noroc.

BEVERLY HILLS, CA - OCTOBER 10: 2016 Key To The Cure Ambassador, Halle Berry attends Saks Fifth Avenue celebrates Key To The Cure at Mr Chow on October 10, 2016 in Beverly Hills, California. (Photo by John Sciulli/Getty Images for Saks Fifth Avenue)

După ce divorţul de tatăl lui Maceo, actorul francez Olivier Martinez, s-a finalizat chiar înainte de Anul Nou, apropiaţii cântăreţei au dat verdictul - nici vorbă de depresie sau tristeţe. Halle se simte mai încrezătoare şi mai determinată ca oricând să găsească bărbatul potrivit. Poate că într-o zi chiar îşi va găsi alesul.

Deşi a trecut prin două căsnicii dramatice - cu jucătorul de baschet David Justice şi cu cântăreţul Eric Benet şi după o relaţie de 5 ani cu modelul Gabriel Aubry, tatăl lui Nahla, Berry a pus piciorul în prag - nu mai vrea băieţei, vrea un bărbat adevărat. Noi o credem, că doar are şi ea o vârstă. Ceea ce nu înţelegem  este ce i-a luat atâta timp să-şi dea seama de asta! Oricum, la cât de bine arată, nu avem dubii, sigur  va face furori. Pentru că mai are încă un lucru de bifat pe lista de dorinţe, Catwoman Halle este gata să atace din nou. Nu ne rămâne decât să îi urăm spor la vânătoarea de bărbaţi!

Foto: Getty Images

Modifică Setările