News

Halle Berry este însărcinată a treia oară?

Halle Berry este însărcinată a treia oară?

BRENTWOOD, CA - JUNE 03: Actor Halle Berry attends the 16th Annual Chrysalis Butterfly Ball at a Private Residence on June 3, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Prezenţa actriţei de 50 de ani la un eveniment de la Hollywood, sâmbătă noapte, a stârnit adevărate controverse. După ce a pozat la panoul evenimnetului, toţi cei prezenţi au crezut că Halle Berry e însărcinată. Halle Berry e însărcinată? Are doi copii, din două relaţii anterioare, nicio relaţie amoroasă în prezent, dar în ultimele 48 de ore s-a vorbit numai despre cum şi-a refăcut viaţa actriţa hollywoodiană şi cum se pregăteşte să devină mamă a treia oară, la 50 de ani. Dar de unde au pornit zvonurile?

De la apariţia pe covorul roşu al evenimentului Chrysalis Butterfly Ball, de sâmbătă noapte, a actriţei. Aceasta a sosit îmbrăcată într-o rochie de paiete argintii, ce aparţinea brandului Gosia Baczynska, care nu a flatat-o deloc. Ba dimpotrivă!

Rochia i-a pus în evidenţă burta proeminentă

Rochia mulată a lăsat să se vadă burtica proeminentă, ceea ce a dus la formarea zvonurilor despre o posibilă sarcină. Mai mult de atât, actriţa a dat curs acestor speculaţii, pozând cu mâinile în jurul burţii sale, asemenea oricărei viitoare mămici.

O rochie care nu i-a flatat silueta

Din fericire, câteva ore mai târziu, Halle a lămurit lucrurile, postând pe contul ei de Instagram o fotografie sexy, care era însoţită de o explicaţie pentru cele întâmplate anterior. ”O femeie nu poate mânca liniştită o friptură şi o porţie de cartofi prăjiţi?”, a fost mesajul sincer pe care actriţa l-a transmis în mediul virtual.

A negat zvonurile apărute

Aşadar, nu, nu este vorba de o sarcină, ci de o masă copioasă, pe care actriţa a luat-o chiar înainte de a defila pe covorul roşu şi a poza la panoul evenimentului Chrysalis Butterfly Ball, ce a avut loc sâmbătă seară, în Los Angeles.

Ea şi cei doi copii ai ei

Halle are, într-adevăr, doi copii: o fetiţă în vârstă de 9 ani, pe nume Nahla Aubry, provenită din relaţia cu modelul Gabriel Aubry, şi un băieţel în vârstă de trei ani, pe nume Maceo Martinez, rezultat din mariajul cu Olivier Martinez. În prezent, Halle Berry e divorţată.

foto: Getty Images / Instagram

Modifică Setările