News

Halle Berry, o viaţă amoroasă tumultoasă. Unde a dus-o dependenţa de bărbaţii periculoşi?

Halle Berry, o viaţă amoroasă tumultoasă. Unde a dus-o dependenţa de bărbaţii periculoşi?

Halle Berry are deja o istorie bogată în a alege bărbaţi cu adevărate probleme de comportament. Acum că este liberă şi că mariajul său cu Olivier Martinez  s-a sfârşit, ne întrebăm dacă nu cumva câştigătoarea premiului Oscar va rupe acest cerc vicios  odată pentru totdeauna...

Halle Berry Lunch Celebrates Women Cancer Research - Arrivals

La suprafaţă arată idilic - o femeie celebră, star de film, şi un francez frumuşel formând un cuplu -  un cuplu cu o poveste demnă de scenariul unor filme de Hollywood. Dar, aşa cum ştim cu toţii, lucrurile bune de la Hollywood nu durează întotdeauna o eternitate, iar în cazul lui Halle lucrurile nu au stat deloc altfel.

Adevărul este că relaţia lui Halle cu Olivier Martinez a fost toxică încă de la început. Amândoi firi vulcanice, se pare că se certau constant şi, după doi ani de căsătorie şi un copil, au renunţat la o relaţie care nu avea niciun viitor. A fost divorţul cu numărul trei pentru Halle, care este cu siguranţă una dintre cele mai ghinioniste în dragoste persoane din showbiz. Oare va reuşi să treacă vreodată peste asta?