News

Halle Berry & Olivier Martinez: la război, înainte!

Halle Berry & Olivier Martinez: la război, înainte!

Mandatory Credit: Photo by Broadimage/REX Shutterstock (1983929d) Halle Berry, Olivier Martinez Halle Berry and Olivier Martinez out and about in Los Angeles, America - 22 Nov 2012

Niciunul dintre ei nu mai avea nevoie de încă un dezastru în amor. Mai ales unul din cauza căruia acum trebuie să umble prin tribunale. Iar lupta va fi aprigă!

Mandatory Credit: Photo by Broadimage/REX Shutterstock (1983929d) Halle Berry, Olivier Martinez Halle Berry and Olivier Martinez out and about in Los Angeles, America - 22 Nov 2012
Halle Berry şi Olivier Martinez

Doi ani. Doar atât au rezistat Halle Berry şi Olivier Martinez în ceea ce părea căsnicia visată a două firi foarte pasionale, dar mature. Amândoi au 49 de ani şi şi-au început povestea acum cinci ani, atunci când poate niciunul n-ar fi crezut că dra­gostea mai poate înflori complet. Da, complet – nici fructul iubirii lor n-a lipsit din tablou, deşi Halle ajunsese la 47 de ani atunci când l-a adus pe lume. Este vorba despre Maceo Robert, fiul lor – şi al doilea copil pentru Berry, după Nahla, concepută cu modelul Gabriel Aubry. Părea că la o astfel de vârstă nu mai pot urma războaie. Că a venit vremea păcii, a serenităţii. Mai ales pentru Halle, obosită după şirul de scandaluri cu Gabriel Aubry. Dar n-a fost aşa. Iar sfârşitul s-a produs mai repede decât ar fi putut prezice oricine. La sfârşitul lunii trecute, cei doi actori au anunţat că se despart în mod amiabil. Dar lu­crurile nu vor sta chiar aşa. Halle e reprezentată de avocatul Stephen Kolodny, care i-a numărat printre clienţii săi pe Mel Gibson. În vreme ce avocatul lui Martinez este Laura Wasser, care a pledat şi pentru Britney Spears, Ryan Reynolds şi Tom Cruise. Se anunţă, aşadar, o luptă aprigă – la doar doi ani şi jumătate mai exact, de la acel 13 iulie 2013, când americanca şi francezul se căsătoreau într-o ceremonie privată în Franţa, ea fiind deja însărcinată cu Maceo. Iar motivul nu pare a fi vreo infidelitate.

Mandatory Credit: Photo by Broadimage/REX Shutterstock (5280350c) Halle Berry and daughter Nahla Aubrey Halle Berry out and about, Los Angeles, America - 20 Oct 2015
Din nou, mamă singură. Halle are o fiică, Nahla (6), din relaţia cu Gabriel Aubry, şi un fiu, Maceo (2), din căsnicia cu Martinez. A fost al treilea mariaj pentru Halle, după cel cu David Justice şi cel cu abuzivul Eric Benét.

Apropiaţii cuplului spun că despărţirea ar fi devenit inevitabilă, judecând după certurile vio­lente ce se ţineau lanţ, urletele şi farfuriile sparte, amândoi fiind extrem de temperamentali. Scan­dalurile porneau din orice. Iar asta fiindcă Olivi­er devenise foarte sensibil şi irascibil din cauza faptului că Halle avea mai mult succes în carieră şi aducea mai mulţi bani în casă decât el. „Tot ce avea legătură cu Halle îl frustra şi îl emascula. Ea e atât de frumoasă, e un icon, ea aducea banul în casă. Trăiau, practic, din munca ei – iar asta îl fă­cea mândru, dar îl şi înfuria pe Olivier. În el se dădea o luptă. Era această dualitate care-l consu­ma“, comentează o sursă din anturajul perechii. Şi, ce-i drept, la o privire rapidă, în timpul celor doi ani de mariaj, Halle a jucat în şase filme de mare ecran, remunerate fiecare cu câte o sumă cu şase zerouri – plus într-un serial de televiziune, Extant, pentru care a fost plătită cu câte 100.000 de dolari pe episod. Martinez, de cealaltă parte, a fost doar guest star în patru seriale TV, luptân­du-se în zadar să obţină un rol într-un lungme­traj hollywoodian. Şi diferenţa de avere dintre ei e grăitoare: el are 20 de milioane, ea are 80 de milioane.

Aceste diferenţe financiare s-au transformat ulterior în diverse reproşuri. „Olivier se plângea că el şi Halle nu prea petrec timp împreună ca o familie şi că ea munceşte prea mult. El nici n-a vrut ca ea să semneze contract pentru Extant, s-a opus din răsputeri, el sperând că se vor concen­tra împreună asupra familiei după ce a venit pe lume Maceo“. Firea prea competitivă a lui Halle a stins dragostea. Dar, completează alte voci, şi dorinţa lui de-a o domina, care rezulta adeseori în ieşiri prea violente. „Niciodată nu ştiai când îi sare ţandăra şi era de-a dreptul înfricoşător“, dezvăluie un amic. Iar dacă ne gândim că Marti­nez s-a luat la pumni şi picioare cu ex-ul lui Hal­le, Gabriel Aubry, iar că Halle a vrut să se mute cu Nahla în Franţa, privându-l total pe Gabriel Aubry de copilul lui, ne putem aştepta la orice de la acest divorţ. Chiar şi începutul spune totul despre firile lor orglioase şi explozive: mai întâi, francezul a depus actele de divorţ. La o zi după, Berry i-a dat replica scrâşnind din dinţi: a depus şi ea actele de divorţ sub pseudonim. Iar peste două zile, a depus a doua oară actele de divorţ, de această dată pe numele real. De asemenea, Halle a solicitat ca Martinez să-şi poată vedea fiul doar cu permisiunea ei. Iar asta poate naş­te scântei. În plus, francezul vrea să se discute ulterior şi problema pensiei alimentare. Dacă acest lucru e adevărat, femeia-bărbat Halle Ber­ry va trebui să plătească două pensii lunare – să nu uităm de cea a lui Aubry! Se vede treaba că de-asta Wonder Woman doarme singură… Ni­ciun bărbat nu digeră un astfel de personaj.

foto: guliver/rex features

Modifică Setările