Lifestyle

Halle Berry s-a antrenat câte cinci ore pe zi pentru unul dintre cele mai grele roluri din carieră: "A fost unul dintre cele mai dificile lucruri pe care le-am făcut vreodată'

Halle Berry s-a antrenat câte cinci ore pe zi pentru unul dintre cele mai grele roluri din carieră:  "A fost unul dintre cele mai dificile lucruri pe care le-am făcut vreodată' camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Halle Berry şi-a făcut debutul ca regizor cu filmul ''Bruised''.

Actriţa deţine unul dintre rolurile principale, cel al unei unei luptătoare de arte marţiale care încearcă să-şi relanseze cariera.

Halle s-a pregătit intens pentru scenele de luptă, aşa că o perioadă lungă de timp s-a antrenat câte cinci ore pe zi.

''Am ştiut că voi investi mai mult timp, mai multă energie, mai multe ore de muncă decât în întreaga mea carieră'', a declarat aceasta într-un interviu. ''S-a dovedit a fi adevărat. A fost unul dintre cele mai dificile lucruri pe care le-am făcut vreodată'', spune Berry.

Actriţa recunoaşte că nici acum nu poate spune că are o viaţă uşoară în America.

''Cred că cei mai mulţi au impresia că mie îmi este mai uşor. Ca femeie de culoare, lupta este reală. Nu am primit niciodată nimic de-a gata de-a lungul carierei şi trebuie în continuare să lupt când vreau să obţin ceva. Şi deşi câteodată îmi doresc să nu fiu nevoită, sunt totuşi recunoscătoare că am această şansă''.

 

Modifică Setările