News

Halle Berry, sâni perfecţi la 53 de ani. Cum reuşeşte să arate mai bine decât alte actriţe mai tinere

Halle Berry, sâni perfecţi la 53 de ani. Cum reuşeşte să arate mai bine decât alte actriţe mai tinere camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Se antrenează din greu, dar rezultatele se văd! Actriţa uimeste cu pătrăţele ei, cu mobilitatea pe care o afişează, dar şi cu sânii bine tonifiaţi. Secretul ei? Loviturile în sacul de box şi orele îndelungate de pregătire, fie că plouă sau e caniculă.

Cu perseverenţa ei, Halle a reuşit să îl impresioneze până şi pe Peter Lee Thomas, antrenorul ei personal. ''Nu am ştiut ce vârstă are când am cunoscut-o, nu eram interesat de asta. În momentul în care am aflat, am fost complet şocat, pentru că are disciplina şi forţa unei femei de 25 de ani" , a spus Peter pentru revista People .

Halle practică boxul de 10 ani. „Boxul este unul dintre cele mai bune antrenamente, pentru că antrenează tot corpul. Sculptează fiecare muşchi şi  arde o mulţime de calorii şi grăsimi. Ba mai mult, scade dramatic nivelul de stres, dezvoltă  coordonarea mână-ochi şi creşte încrederea de sine şi disciplina”, a scris ea pe un cont de socializare.

Halle Berry este fidelă sportului, dar şi alimentaţiei sănătoase. Frumoasa mulatră a adoptat un regim special pentru că suferă de diabet. Actriţa bea lapte de soia cu musli, iar din meniul ei nu lipsesc shakeurile din legume proaspete, migdalele, nucile, seminţele crude de dovleac, pastele cu spanac, iaurturile light. Tonul la grătar cu piure de cartofi şi sos de usturoi este felul de mâncare la care nu renunţă niciodată.

 

Modifică Setările