Gossip

Halle Berry se iubeşte cu acest cântăreţ? Nimeni n-ar fi bănuit!

Halle Berry se iubeşte cu acest cântăreţ? Nimeni n-ar fi bănuit!

De când s-a despărţit de Olivier Martinez, bărbatul cu care un băieţel, Halle Berry şi-a ţinut ascunsă viaţa amoroasă. Mulţi au crezut că s-a împăcat cu Olivier, în timp ce alţii s-au gândit că aceasta nu mai vrea, pur şi simplu, să audă de bărbaţi după trei mariaje eşuate şi alte relaţii dezamăgitoare. Halle Berry pare să aibă o nouă relaţie Ei bine, adevărul e undeva la mijloc. O vreme, actriţa a stat singură, încercând să-şi dea seama ce e mai bine pentru ea şi cei doi copii ai ei, însă acum pare dispusă s-o ia de la capăt, şi să mai învârtă o dată din roata iubirii.

Actriţa a fost surprinsă, zilele trecute, luând masa cu un bărbat cunoscut de la Hollywood, cu care se crede că are o relaţie amoroasă. E vorba despre producătorul muzical Alex Da Kid (34), cu care a fost văzută de mai multe ori, şi care pare să-i fi picat cu tron actriţei hollywoodiene în vârstă de 50 de ani.

Desigur, informaţia este neconfirmată, actriţa încercând cu disperare să ţină totul secret. Chiar şi la plecarea din restaurant, Halle a preferat să plece separat, pentru a evita surprinderea lor împreună. Totuşi, unii angajaţi ai restaurantului au declarat că relaţia dintre ei nu era una tipică, de amiciţie, ci părea una amoroasă, cei doi flirtând tot timpul.

Alex Da Kid. Să fie el noul iubit al lui Halle Berry?

Rămâne de văzut, aşadar, dacă aceste zvonuri se adeveresc!

Modifică Setările