News

Halloween la Casa Albă! Cum şi-au primit invitaţii Melania şi Donald Trump FOTO&VIDEO

Halloween la Casa Albă! Cum şi-au primit invitaţii Melania şi Donald Trump FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Cuplul prezidenţial american a făcut oficiile de gazdă pentru cei mai mici oaspeţi sosiţi la White House.

Donald Trump şi soţia sa, Melania, au fost ieri gazdele celui de-al treilea Halloween la Casa Albă, ocazie cu care au oferit dulciuri copiilor familiilor de militari, dar şi elevilor de la o şcoală din apropiere.

Scările de la Casa Albă au fost decorate cu dovleci şi ornamente specifice Halloween-ului, iar Donald şi Melania Trump şi-au făcut apariţia în faţa oaspeţilor pe acordurile melodiei “The Addams Family”.

Cei doi au ieşit pe peluza de la Casa Albă cu coşuri pline de dulciuri, pe care le-au oferit copiilor ce s-au perindat prin faţa lor, timp de aproximativ 40 de minute, după cum notează CNN. La eveniment au participat sute de copii şi părinţi, care au stat şi o oră la coadă pentru a primi dulciurile. 

Asta în timp ce, pe scările terasei din partea de sud a impresionantei clădiri, membrii orchestrei Forţelor Aeriene Americane au interpretat la vioară teme muzicale din filme precum “Ghostbusters/Vânătorii de fantome”, “Harry Potter” sau “Bewitched”. 

Foto: Getty Images

Modifică Setările