News

Hanne de la „Insula iubirii“ a devenit o bombă sexy după ce şi-a pus silicoane, dar se gândeşte tot la Bogdan FOTO

Hanne de la „Insula iubirii“ a devenit o bombă sexy după ce şi-a pus silicoane, dar se gândeşte tot la Bogdan FOTO camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

A fost, poate, cea mai nehotărâtă concurentă care a participat vreodată la „Insula iubirii“ şi a rămas în mintea fanilor emisiunii ca femeia care s-a îndrăgostit de Andi, dar care niciodată nu a recunoscut public acest lucru.

Imediat după „Insula iubirii“, Hanne şi Bogdan, partenerul ei din emisiune, s-au căsătorit, însă după câteva luni au decis să divorţeze. Acum, cei doi au în continuare diferite afaceri împreună şi îşi fac şi vacanţele tot împreună, chiar dacă nu mai formează un cuplu, iar fosta concurentă pare că şi-ar dori să se împace cu fostul ei soţ, dacă ne luăm după postările ei de pe Instagram.

„Suntem săraci, pentru că, în loc să iertăm, părăsim“, „Eu sunt aur iar tu preferi argintul şi asta e ok“ şi „Cheia succesului este stabilitatea emoţională“ sunt doar câteva dintre mesajele postate recent de Hannelore pe Instastory.

Pe lângă mesajele cu subînţeles, Hannelore a postat şi câteva fotografii în costum de baie, demonstrând încă o dată că a devenit o bombă sexy după ce şi-a pus silicoane.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO