News

Hanne de la „Insula iubirii“, atac dur la Antena 1: „Am refuzat să le fac jocul! Din cauza nesupunerii am ajuns victimă“

Hanne de la „Insula iubirii“, atac dur la Antena 1: „Am refuzat să le fac jocul! Din cauza nesupunerii am ajuns victimă“

Cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Insula iubirii“ a scos în evidenţă un personaj care, pun în faţa înregistrărilor în care apărea, să nege orice lucru pe care l-a făcut! Este vorba despre Hanne, iubita lui Bogdan, concurentă care s-a îndrăgostit de Andi, dar, până la urmă, a făcut nuntă cu bărbatul alături de care a ajuns în Thailanda.

După cea mai recentă ediţie a emisiunii de la Antena 1, dar şi din cauza faptului că în mediul online este pusă la zid de toată lumea, Hannelore Ulrich a reacţionat pe Facebook şi a lansat un atac dur la adresa producătorilor emisiunii „Insula iubirii“.

În mesajul postat pe reţelele de socializare, Hanne a spus că a refuzat să le facă jocul celor de la Antena 1 şi că a ajuns o victimă, deoarece nu s-a supus şi a refuzat să facă anumtie jocuri. Mai jos vă prezentăm mesajul integral postat de concurenta de la „Insula iubirii“ pe pagina ei de Facebook:

„Vă rog să realizaţi că emisiunea este montată ulterior filmărilor... şi în cazul meu a fost tendenţios montată în aşa fel încât lumea să înţeleagă diferit decât s-a întâmplat în realitate! Şi asta pentru că am refuzat să le fac jocul şi, respectiv, dorinţa lor de audienţă şi apetitul pentru scandal.

Eu, păstrându-mi poziţia de integritate fizică şi comportamentală, am deranjat... şi montajul a fost făcut special pentru a mă pune într-o lumină proastă! Vorbe spuse de mine scoase din context, exagerarea, insistarea, intrarea cu bocancii în suflet, manipulare psihică, lucruri întâmplate legate de altfel de lucruri şi supoziţii, inclusiv gesturi mărunte de-ale mele plasate în aşa fel încât să reiasă altceva decât s-a întâmplat de fapt! Încercaţi să înţelegeţi că, din cauza «nesupunerii» mele cerinţelor acestei emisiuni, am ajuns victima unui montaj murdar şi defăimător mie!

Mesajul pe brăţară a fost altul, faza cu plapuma a fost diferită decât cum s-a dat.

Cât despre mesajele pe care le primesc, am impresia că unii oameni nu ştiu ce înseamnă unele cuvinte şi nu ştiu când sau cu ce să le asocieze.

Nu îmi rămâne decât să le mulţumesc celor care cred în mine şi care îmi sunt alături.

O zi frumoasă!“

Modifică Setările